Povezane vesti
Katarinu Živković izdala sestra: „Dobijala sam pretnje, ispala je zlotvor prema meni“
Nova pre 1 sat
Pevačica je jednom prilikom govorila o svađi sa sestrom koja ju je mnogo razočarala. Katarina Živković ne voli da iznosi „prljav veš“ u javnost, ali je jednom prilikom napravila presedan i govorila o svađi sa sestrom koja ju je razočarala svojim… »
Katarinu Živković izdala sestra: "Kome da veruješ kad ti to uradi najbliži, ispala je zlotvor prema meni"
Blic pre 5 sati
Sukob između Katarine Živković i Kije Kockar započeo je zbog Dijane Hrkalović i objave zajedničke fotografije. Kija Kockar je otkrila identitet supruga Katarine Živković koji je bio skrivan od javnosti. Katarina Živković, koja se nedavno našla u centru… »
"Kada te izda neko najbliži, kome da veruješ" Emotivna ispovest Katarine Živković: Nikada više ne treba da pita za mene...
Kurir pre 5 sati
Katarina Živković ogolila je dušu i govorila o porodici, ranom detinjstvu, borbi za potomstvo, ali i ljudima koji su joj naneli zlo. Pevačica se prisetila bolnog perioda pre nego što je rodila sina Stefana, a onda evocirala uspomene i otkrila nepoznate… »
Vesti dana »
Godišnjica napada ispred FDU: Građani obilaze institucije koje su "ćutale" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 33 povezane
Zelenski odabrao delegaciju za pregovore: Kijev ide na konsultacije sa SAD, objavili jedan detalj pa obrisali objavu
Blic pre 31 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 21 povezana