Povezane vesti

Lupanje i suze: Novakov vimbldonski pehar u londonskom zatvoru

Lupanje i suze: Novakov vimbldonski pehar u londonskom zatvoru

Sport klub pre 2 sata
Boris Beker u velikom intervjuu ispričao je neke od najemotivnijih trenutaka iz vremena provedenog u britanskom zatvoru, a posebno mesto zauzima njegova veza sa Novakom Đokovićem. Nekadašnji trener srpskog asa otkrio je da je ceo zatvorski blok pratio… »
"Čuo sam pre neki dan da Đoković želi..."

"Čuo sam pre neki dan da Đoković želi..."

B92 pre 3 sata
Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, oštro je reagovao na sve glasnije komentare da bi Novak trebalo da razmišlja o penziji. Legendarni Nemac jasno je poručio - sve. Legendarni Nemac, koji je sa srpskim asom osvojio šest grend slem trofeja… »
Beker: Đoković je potreban tenisu, ko smo mi da mu govorimo da prestane

Beker: Đoković je potreban tenisu, ko smo mi da mu govorimo da prestane

RTS pre 4 sati
Legendarni teniser Boris Beker rekao je da je Novak Đoković i dalje potreban tenisu i da niko ne bi trebalo da mu govori kada da se penzioniše. U prethodnom periodu se mnogo govorilo o Đokovićevom potencijalnom odlasku u penziju nakon završetka godine… »
Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Vesti online pre 4 sati
Kad Boris Beker daje intervjue, jedno od najvažnijih poglavlja je uvek Novak Đoković. Nemac je bio trener najboljeg tenisera svih vremena, utkao je svoj rad u njegove rezultate, ali ga i odlično upoznao. Zato i nije čudo da niko bolje od najmlađeg… »
„Novak nam je potreban“: Beker otkrio šta je čuo o Đokoviću i o čemu se priča u svlačionici

„Novak nam je potreban“: Beker otkrio šta je čuo o Đokoviću i o čemu se priča u svlačionici

Nova pre 4 sati
Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, ni u jednom trenutku nije prestao da ga podržava. To je išlo u oba smera jer Đoković nikada nije odlučio da ga „baci pod voz“, čak i kada je slavni Nemac bio u zatvoru. Beker je sa Đokovićem osvojio šest… »
Boris Beker o Novakovom osvajanju Vimbldona: „Robijaši su udarali po vratima, po zidovima…“

Boris Beker o Novakovom osvajanju Vimbldona: „Robijaši su udarali po vratima, po zidovima…“

Danas pre 16 sati
Nemac Boris Beker je bio trener Novaka Đokovića, mnogo je doprineo u karijeri najboljeg tenisera svih vremena, a sada je u intervjuu britanskom „Gardijanu“ pričao o nekim do sada neotkrivenim starima. Boris Beker bio je u zatvoru u Velikoj Britaniji zbog… »

Vesti dana »