Povezane vesti

„Zatvorenici su lupali u vrata, buka je bila nesnosna“

„Zatvorenici su lupali u vrata, buka je bila nesnosna“

Nova 22.11.2025
Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, ispričao je neke od najintimnijih i najemotivnijih trenutaka iz perioda provedenog u britanskom zatvoru. Posebno je istakao vezu sa srpskim asom, koja je ostala snažna i posle njihovog profesionalnog… »
Lupanje i suze: Novakov vimbldonski pehar u londonskom zatvoru

Lupanje i suze: Novakov vimbldonski pehar u londonskom zatvoru

Sport klub 22.11.2025
Boris Beker u velikom intervjuu ispričao je neke od najemotivnijih trenutaka iz vremena provedenog u britanskom zatvoru, a posebno mesto zauzima njegova veza sa Novakom Đokovićem. Nekadašnji trener srpskog asa otkrio je da je ceo zatvorski blok pratio… »
"Čuo sam pre neki dan da Đoković želi..."

"Čuo sam pre neki dan da Đoković želi..."

B92 22.11.2025
Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, oštro je reagovao na sve glasnije komentare da bi Novak trebalo da razmišlja o penziji. Legendarni Nemac jasno je poručio - sve. Legendarni Nemac, koji je sa srpskim asom osvojio šest grend slem trofeja… »
Beker: Đoković je potreban tenisu, ko smo mi da mu govorimo da prestane

Beker: Đoković je potreban tenisu, ko smo mi da mu govorimo da prestane

RTS 22.11.2025
Legendarni teniser Boris Beker rekao je da je Novak Đoković i dalje potreban tenisu i da niko ne bi trebalo da mu govori kada da se penzioniše. U prethodnom periodu se mnogo govorilo o Đokovićevom potencijalnom odlasku u penziju nakon završetka godine… »
Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Beker: Robijaši su navijali za Novaka u finalu Vimbldona 2022.

Vesti online 22.11.2025
Kad Boris Beker daje intervjue, jedno od najvažnijih poglavlja je uvek Novak Đoković. Nemac je bio trener najboljeg tenisera svih vremena, utkao je svoj rad u njegove rezultate, ali ga i odlično upoznao. Zato i nije čudo da niko bolje od najmlađeg… »
„Novak nam je potreban“: Beker otkrio šta je čuo o Đokoviću i o čemu se priča u svlačionici

„Novak nam je potreban“: Beker otkrio šta je čuo o Đokoviću i o čemu se priča u svlačionici

Nova 22.11.2025
Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, ni u jednom trenutku nije prestao da ga podržava. To je išlo u oba smera jer Đoković nikada nije odlučio da ga „baci pod voz“, čak i kada je slavni Nemac bio u zatvoru. Beker je sa Đokovićem osvojio šest… »
Boris Beker o Novakovom osvajanju Vimbldona: „Robijaši su udarali po vratima, po zidovima…“

Boris Beker o Novakovom osvajanju Vimbldona: „Robijaši su udarali po vratima, po zidovima…“

Danas 21.11.2025
Nemac Boris Beker je bio trener Novaka Đokovića, mnogo je doprineo u karijeri najboljeg tenisera svih vremena, a sada je u intervjuu britanskom „Gardijanu“ pričao o nekim do sada neotkrivenim starima. Boris Beker bio je u zatvoru u Velikoj Britaniji zbog… »

Vesti dana »