Povezane vesti

Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu

Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu

Radio sto plus pre 3 sata
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. “Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u Nišu, Saveta Filozofskog… »

Beta pre 3 sata
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. "Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u Nišu, Saveta Filozofskog… »

Novi magazin pre 4 sati
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. "Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u… »
Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija

Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija

Danas pre 4 sati
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. „Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u… »

Vesti dana »