Povezane vesti
Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu
Radio sto plus pre 3 sata
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. “Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u Nišu, Saveta Filozofskog… »
Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu
Beta pre 3 sata
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. "Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u Nišu, Saveta Filozofskog… »
Novi magazin pre 4 sati
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. "Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u… »
Pokret Mi snaga naroda: Vlada da povuče odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija
Danas pre 4 sati
Pokret Mi snaga naroda pozvao je danas vladu da hitno povuče Odluku o osnivanju Fakulteta srpskih studija na Filozofskom fakultetu u Nišu i da se vrati za pregovarački sto sa svim relevantnim akterima. „Odluka doneta bez saglasnosti Saveta Univerziteta u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona stiže ispred Palate pravde: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 0 minutajoš 33 povezane
Ukrajina će u Švajcarskoj početi konsultacije sa Amerikancima o mirovnom sporazumu s Moskvom
Beta pre 21 minutajoš 40 povezanih
Vučić: Da bi dali licencu NIS-u, Amerikanci žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane