Povezane vesti

Norisu treća pol-pozicija u nizu: Nisam došao ovde da ne rizikujem

Norisu treća pol-pozicija u nizu: Nisam došao ovde da ne rizikujem

Sportski žurnal 22.11.2025
Lando bi se pobedom primakao osvajanju šampionske titule, pošto u generalnom plasmanu ima 24 boda više od timskog kolege Pjastrija i 49 više od Verstapena. Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je u Las Vegas došao da rizikuje i pobedi, ali da očekuje… »
Legendarni šampion razočaran kao nikad do sad! Ostvario katastrofalan rezultat, pa zakukao: "Ne može mnogo gore od toga"

Legendarni šampion razočaran kao nikad do sad! Ostvario katastrofalan rezultat, pa zakukao: "Ne može mnogo gore od toga"

Kurir 22.11.2025
Sedmostruki svetski šampion je kvalifikacije završio u prvom delu sa najlošijim rezultatom, pa će trku u nedelju od 5 časova po srednjoevropskom vremenu početi sa 20. mesta. Britanski vozač prešao je u februaru iz Mercedesa u Ferari, ali nije ostvario… »
Noris odlučan: "Došao sam da pobedim"

Noris odlučan: "Došao sam da pobedim"

Sportske.net 22.11.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je danas da je u Las Vegas došao da rizikuje i pobedi, ali da očekuje veliku borbu u predstojećoj trci Formule 1. "Došao sam da pobedim. Nisam došao ovde da ne rizikujem. I dalje želim da izađem i da pobedim i potrudiću… »
"Kuva" u Formuli 1: Noris ide po titulu - Hamilton nikad lošiji

"Kuva" u Formuli 1: Noris ide po titulu - Hamilton nikad lošiji

B92 22.11.2025
Lando Noris, vozač Meklarena, osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama pred trku za VN Las Vegasa. U nedelju će se voziti jedna od poslednjih trka ove sezone u šampionatu Formule 1 i Lando Noris, vozač Meklarena i aktuelni lider u šampionatu, ima pol… »
Hamilton završio na poslednjem mestu: Ne može mnogo gore od toga

Hamilton završio na poslednjem mestu: Ne može mnogo gore od toga

Politika 22.11.2025
Britanski vozač prešao je u februaru iz Mercedesa u Ferari, ali nije ostvario očekivane rezultate. Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da „ne može biti mnogo gore od toga”, nakon što je zauzeo poslednje mesto u današnjim kvalifikacijama za trku Formule… »
Hamilton posle 20. mesta: Ne može mnogo gore od toga

Hamilton posle 20. mesta: Ne može mnogo gore od toga

Sportski žurnal 22.11.2025
Britanski vozač prešao je u februaru iz Mercedesa u Ferari, ali nije ostvario očekivane rezultate pošto nijednom nije bio na pobedničkom postolju. Vozač Ferarija Luis Hamilton rekao je da "ne može biti mnogo gore od toga", nakon što je zauzeo poslednje… »
(VIDEO) Norisu pol u Vegasu, Ferstapen uz njega, podvig Albona

(VIDEO) Norisu pol u Vegasu, Ferstapen uz njega, podvig Albona

Sport klub 22.11.2025
Vozač Meklarena i lider u generalnom plasmanu vozača Lando Noris obezbedio je prvo mesto na gridu u trci za Veliku nagradu Las Vegasa jer je napravio najbrži krug na gradskoj stazi. Britanac je zaustavio štopericu na 1:47,934, a zanimljivo je da je u… »
Hamilton posle 20. mesta u kvalifikacijama: Ne može mnogo gore od toga

Hamilton posle 20. mesta u kvalifikacijama: Ne može mnogo gore od toga

Radio sto plus 22.11.2025
Sedmostruki svetski šampion je kvalifikacije završio u prvom delu sa najlošijim rezultatom, pa će trku u nedelju od 5 časova po srednjoevropskom vremenu početi sa 20. mesta. Britanski vozač prešao je u februaru iz Mercedesa u Ferari, ali nije ostvario… »
Zahuktava se borba u Formuli 1, Noris ima jasnu poruku za rivale

Zahuktava se borba u Formuli 1, Noris ima jasnu poruku za rivale

Nova 22.11.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je u Las Vegas došao da rizikuje i pobedi, ali da očekuje veliku borbu u predstojećoj trci Formule 1. Noris će u trci u Las Vegasu, koja se vozi u nedelju od 5 časova po srednjoevropskom vremenu, startovati sa pol… »
Noris: Nisam došao ovde da ne rizikujem

Noris: Nisam došao ovde da ne rizikujem

Politika 22.11.2025
Vozač Meklarena Lando Noris rekao je da je u Las Vegas došao da rizikuje i pobedi, ali da očekuje veliku borbu u predstojećoj trci Formule 1. – Došao sam da pobedim. Nisam došao ovde da ne rizikujem. I dalje želim da izađem i da pobedim i potrudiću se da… »
Noris: Došao sam u Las Vegas da pobedim

Noris: Došao sam u Las Vegas da pobedim

Radio sto plus 22.11.2025
“Došao sam da pobedim. Nisam došao ovde da ne rizikujem. I dalje želim da izađem i da pobedim i potrudiću se da uradim sve što mogu”, rekao je Noris posle kvalifikacija, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Noris će u trci u Las Vegasu, koja se vozi u nedelju od 5… »
"Došao sam da pobedim, nisam ovde došao da ne rizikujem..." Noris puca od samopouzdanja pred narednu trku!

"Došao sam da pobedim, nisam ovde došao da ne rizikujem..." Noris puca od samopouzdanja pred narednu trku!

Kurir 22.11.2025
"Došao sam da pobedim. Nisam došao ovde da ne rizikujem. I dalje želim da izađem i da pobedim i potrudiću se da uradim sve što mogu", rekao je Noris posle kvalifikacija, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Noris će u trci u Las Vegasu, koja se vozi u nedelju od 5… »
Lando u poslednjem momentu ukrao Maksu pol u Vegasu: Juri ka tituli, već vidi pehar

Lando u poslednjem momentu ukrao Maksu pol u Vegasu: Juri ka tituli, već vidi pehar

Mondo 22.11.2025
Nastavila se borba za titulu u Formuli 1, a vodeći u generalnom plasmanu Lando Noris osvojio je pol poziciju u Las Vegasu. Vozač Meklarena je u poslednjim momentima oteo prvo mesto od Maksa Ferstapena. To mu je peta uzastopna pol pozicija i ako je sačuva… »

Vesti dana »