Povezane vesti

Katarina Živković u žiriju Zvezda Granda: Velika promena u muzičkom takmičenju, evo čije mesto je zauzela

Katarina Živković u žiriju Zvezda Granda: Velika promena u muzičkom takmičenju, evo čije mesto je zauzela

Blic 22.11.2025
Katarina Živković po prvi put će ocenjivati takmičare Ona menja Milija u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda dobile su novo osveženje kada su u pitanju članovi žirija. U najnovijoj epizodi pevačica Katarina Živković se pridružuje dobro poznatom… »
Velike promene u Zvezdama Granda: Katarina Živković nova članica žirija, vraća se na scenu gde je sve počelo...

Velike promene u Zvezdama Granda: Katarina Živković nova članica žirija, vraća se na scenu gde je sve počelo...

Kurir 22.11.2025
Pevačica Katarina Živković, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog javne svađe sa Kristinom Kijom Kockar, dobila je priliku da se iskaže kao članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Katarina će sedeti na mestu kompozitora i producenta… »
Katarina Živković u žiriju "Zvezda Granda", Ceca joj se odmah obratila: Neka kaže šta sam je pitala i šta mi je rekla tad!…

Katarina Živković u žiriju "Zvezda Granda", Ceca joj se odmah obratila: Neka kaže šta sam je pitala i šta mi je rekla tad!…

Kurir 22.11.2025
Pevačica Katarina Živković poslednjih dana ponovo je dospela u centar pažnje zbog javnog sukoba sa Kijom Kockar, a večeras će se pojaviti u potpuno drugačijoj ulozi, kao članica žirija u emisiji " Zvezde Granda", gde će privremeno zameniti Aleksandra… »
Krenulo joj nakon skandala sa Kijom! Kaća Živković završila u žiriju "Zvezde Granda", evo koga menja

Krenulo joj nakon skandala sa Kijom! Kaća Živković završila u žiriju "Zvezde Granda", evo koga menja

Alo 22.11.2025
Velika promena u muzičkom takmičenju. Zvezde Granda dobile su novo osveženje kada su u pitanju članovi žirija. U najnovijoj epizodi pevačica Katarina Živković se pridružuje dobro poznatom timu pevača koji ocenjuju takmičenje. Na veliko iznenađenje u… »
Kaća Živković u žiriju "Zvezda Granda", Ceca joj se obratila: "Neka kaže šta sam je pitala i šta mi je rekla tad"

Kaća Živković u žiriju "Zvezda Granda", Ceca joj se obratila: "Neka kaže šta sam je pitala i šta mi je rekla tad"

Mondo 22.11.2025
Pevačica Katarina Živković poslednjih dana ponovo je dospela u centar pažnje zbog javnog sukoba sa Kijom Kockar, a večeras će se pojaviti u potpuno drugačijoj ulozi, kao članica žirija u emisiji "Zvezde Granda", gde će privremeno zameniti Aleksandra… »

Vesti dana »