Povezane vesti
"Užasnut sam bujanjem fašizma" Predsednik Aleksandar Vučić o ustaškom pozdravu na Tompsonovom koncertu u Osijeku
Blic 22.11.2025
Gradska skupština Zagreba donela je mere za zabranu fašističkih simbola na koncertima. Tompson je koristio ustaški pozdrav 'za dom spremni' tokom koncerta, što je izazvalo reakcije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zabrinutost zbog koncerta… »
Vučić: Nadam se da će EU osuditi antisrpske, antisemitske i fašističke povike u Evropi
Euronews 22.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom pokliča "za dom spremi" koji su se ponovo čuli u Hrvatskoj, da je užasnut bujanjem fašizma u savremenoj Evropi i izrazio je nadu da će Evropska unija (EU) osuditi takve povike u srcu Evrope. "Nadam… »
Vučić: EU da ostudi antisrpske povike u srcu Evrope, kod Srba fažizam nikad nije imao prođu
Danas 22.11.2025
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će Evropske unija da „osudi antisrpske, antisemitske i fašističke povike u srce Evrope“. „Užasnut sam bujanjem fašizma u savremenoj Evropi“, rekao je Vučić, prilikom obilaska sajma Vinska… »
Vesti dana »
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Pravda pre 27 minutajoš 18 povezanih
Opet bukti Bliski istok: Novi napad SAD na Iran, Teheran uzvratio udarom na američku bazu: Odzvanjaju eksplozije i sirene za uzbunu širom Kuvajta (video)
Blic pre 57 minutajoš 15 povezanih
Vučić: Zadovoljan sam posetom Kini, postignuti važni dogovori za dobrobit oba naroda
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih
Čačak ponovo bez vode: Novi kvar na magistralnom cevovodu sistema Rzav, ekipe na terenu
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 10 povezanih