Povezane vesti
"Užasnut sam bujanjem fašizma": Predsednik Aleksandar Vučić o ustaškom pozdravu na Tompsonovom koncertu u Osijeku
Blic pre 0 minuta
Gradska skupština Zagreba donela je mere za zabranu fašističkih simbola na koncertima. Tompson je koristio ustaški pozdrav 'za dom spremni' tokom koncerta, što je izazvalo reakcije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zabrinutost zbog koncerta… »
Vučić: Nadam se da će EU osuditi antisrpske, antisemitske i fašističke povike u Evropi
Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom pokliča "za dom spremi" koji su se ponovo čuli u Hrvatskoj, da je užasnut bujanjem fašizma u savremenoj Evropi i izrazio je nadu da će Evropska unija (EU) osuditi takve povike u srcu Evrope. "Nadam… »
Vučić: EU da ostudi antisrpske povike u srcu Evrope, kod Srba fažizam nikad nije imao prođu
Danas pre 2 sata
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će Evropske unija da „osudi antisrpske, antisemitske i fašističke povike u srce Evrope“. „Užasnut sam bujanjem fašizma u savremenoj Evropi“, rekao je Vučić, prilikom obilaska sajma Vinska… »
Vesti dana »
Godišnjica napada ispred FDU: Građani obilaze institucije koje su "ćutale" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 33 povezane
Ukrajina će u Švajcarskoj početi konsultacije sa Amerikancima o mirovnom sporazumu s Moskvom
Beta pre 21 minutajoš 40 povezanih
Ataman napao NBA Evropu: "Hoće da unište našu košarku, nisu spomenuli Partizan i Zvezdu"
Mondo pre 40 minutajoš 32 povezane
Vučić o NIS-u: Razgovarao sam sa Amerikancima, žele da vide detalje ugovora - za 48 sati više informacija
RTS pre 2 satajoš 21 povezana
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane