Povezane vesti

Slavlje u domu Kristine Radenković Voditeljka RTS-a puca od sreće: "Život mi je uzeo, ali mi je onda dao"

Slavlje u domu Kristine Radenković Voditeljka RTS-a puca od sreće: "Život mi je uzeo, ali mi je onda dao"

Blic 22.11.2025
Ime Rogan ima moćno značenje, inspirisano knezom Roganom iz Gorskog vijenca Ona je rekla da joj je kraj novembra prepun pomešanih emocija Voditeljka RTS-a, Kristina Radenković, sa advokatom Nikolom Radojevićem ima dvoje dece- ćerku Taru i sina Rogana… »
"Život mi je uzeo, a onda mi je dao" – slavlje u domu Kristine Radenković, objavila sve javno

"Život mi je uzeo, a onda mi je dao" – slavlje u domu Kristine Radenković, objavila sve javno

Alo 22.11.2025
Čestitamo! Voditeljka RTS-a, Kristina Radenković, sa advokatom Nikolom Radojevićem ima dvoje dece- ćerku Taru i sina Rogana koji danas proslavlja rođendan. Voditeljka se tim povodom oglasila na svom Instagramu. Kristina je naime, na svom nalogu objavila… »
Kraj novembra je za Kristinu Radenković emotivno pretežak: Posle velikog gubitka kao najveći dar stigao je sin Rogan

Kraj novembra je za Kristinu Radenković emotivno pretežak: Posle velikog gubitka kao najveći dar stigao je sin Rogan

Story 22.11.2025
Ovaj period godine za Kristinu Radenković nosi snažan naboj emocija - spoj najdubljeg bola i najveće radosti. Voditeljka RTS-a kojoj je pre 17 godina preminuo otac ne krije da se i posle mnogo vremena teško miri sa ogromnim gubitkom, a sada je otkrila i… »

Vesti dana »