Povezane vesti

Ko je Muhamed bin Zajed, lider Ujedinjenih Arapskih Emirata

BBC News 22.11.2025
Ko je čovek koga mnogi smatraju za najzaslužnijeg za razvoj Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i odgovornog za navodna kršenja ljudskih prava i sloboda u toj zemlji. Kada sam 1990. kao osmogodišnjak, jednog junskog popodneva, zajedno sa ocem seo da gledam… »

Južne vesti 22.11.2025
Reuters Kada sam 1990. kao osmogodišnjak, jednog junskog popodneva, zajedno sa ocem seo da gledam utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Jugoslavije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, glavno pitanje koje sam mu postavio bilo je „Ko su ovi i odakle… »

Danas 22.11.2025
Kada sam 1990. kao osmogodišnjak, jednog junskog popodneva, zajedno sa ocem seo da gledam utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Jugoslavije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, glavno pitanje koje sam mu postavio bilo je „Ko su ovi i odakle su“. Tri i… »

NIN 22.11.2025
Kada sam 1990. kao osmogodišnjak, jednog junskog popodneva, zajedno sa ocem seo da gledam utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između Jugoslavije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, glavno pitanje koje sam mu postavio bilo je "Ko su ovi i odakle su". Tri i… »

Radio 021 22.11.2025
Ko je čovek koga mnogi smatraju za najzaslužnijeg za razvoj Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i odgovornog za navodna kršenja ljudskih prava i sloboda u toj zemlji. Reuters Kada sam 1990. kao osmogodišnjak, jednog junskog popodneva, zajedno sa ocem seo… »

Vesti dana »