Повезане вести

Ко је Мухамед бин Зајед, лидер Уједињених Арапских Емирата

BBC News 22.11.2025
Ко је човек кога многи сматрају за најзаслужнијег за развој Уједињених Арапских Емирата, али и одговорног за наводна кршења људских права и слобода у тој земљи. Када сам 1990. као осмогодишњак, једног јунског поподнева… »

Јужне вести 22.11.2025
Реутерс Када сам 1990. као осмогодишњак, једног јунског поподнева, заједно са оцем сео да гледам утакмицу Светског првенства у фудбалу између Југославије и Уједињених Арапских Емирата, главно питање које сам му поставио било… »

Данас 22.11.2025
Када сам 1990. као осмогодишњак, једног јунског поподнева, заједно са оцем сео да гледам утакмицу Светског првенства у фудбалу између Југославије и Уједињених Арапских Емирата, главно питање које сам му поставио било је „Ко су… »

НИН 22.11.2025
Када сам 1990. као осмогодишњак, једног јунског поподнева, заједно са оцем сео да гледам утакмицу Светског првенства у фудбалу између Југославије и Уједињених Арапских Емирата, главно питање које сам му поставио било је "Ко су… »

Радио 021 22.11.2025
Ко је човек кога многи сматрају за најзаслужнијег за развој Уједињених Арапских Емирата, али и одговорног за наводна кршења људских права и слобода у тој земљи. Реутерс Када сам 1990. као осмогодишњак, једног јунског… »

Вести дана »