Povezane vesti

Tramp: Upravo sam dobio najveće ocene u anketama u političkoj karijeri

RTV pre 4 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi Truth Social rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške… »

Euronews pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi "Truth Social" rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške je dobio… »

Politika pre 4 sati
Zaustavljanje ratova i spoljni poslovi deluju kao jak primer, istakao je predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je „upravo dobio najveće ocene u anketama” u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi… »
Tramp se oglasio, pun sebe: Upravo sam dobio najveće ocene u anketama u političkoj karijeri

Tramp se oglasio, pun sebe: Upravo sam dobio najveće ocene u anketama u političkoj karijeri

Telegraf pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi Truth Social rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške je dobio… »

Vesti dana »