Povezane vesti
Tramp: Upravo sam dobio najveće ocene u anketama u političkoj karijeri
RTV pre 4 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi Truth Social rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške… »
Euronews pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi "Truth Social" rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške je dobio… »
Politika pre 4 sati
Zaustavljanje ratova i spoljni poslovi deluju kao jak primer, istakao je predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je „upravo dobio najveće ocene u anketama” u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi… »
Tramp se oglasio, pun sebe: Upravo sam dobio najveće ocene u anketama u političkoj karijeri
Telegraf pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo dobio najveće ocene u anketama" u svojoj političkoj karijeri. Tramp je u objavi na platformi Truth Social rekao da su "stvari zaista odlične", ne navodeći koliki procenat podrške je dobio… »
Vesti dana »
Godišnjica napada na studente ispred FDU: Završena protestna šetnja u Beogradu
Euronews pre 19 minutajoš 49 povezanih
Gaćinović hvali Kragujevčane, ali ih se ne plaši: ''Kad se samo setim sa kakvim su rosterom oni otišli na Zlatibor, a sa kakvim smo otišli mi...''
Sportske.net pre 54 minutajoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 26 povezanih