Povezane vesti

Milivojević podnosi krivične prijave za napad na ekipu televizije N1

Milivojević podnosi krivične prijave za napad na ekipu televizije N1

Novi magazin 22.11.2025
Predsednik Demokratske stranke (DS) i poslanik Srđan Milivojević kazao je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv pripadnika policije i počinioca napada na ekipu televizije N1 ispred Skupštine Srbije u šatorskom naselju pristalica vlasti. "Ja ne mogu… »
Milivojević: Podneću krivične prijave za napad na ekipu N1, poslanična zakletva me obavezuje

Milivojević: Podneću krivične prijave za napad na ekipu N1, poslanična zakletva me obavezuje

N1 Info 22.11.2025
Predsednik Demokratske stranke i narodni poslanik Srđan Milivojević kaže kako ga poslanička zakletva obavezuje da podnese krivičnu prijavu protiv pripadnika policije i N.N. počinioca napada na ekipu N1 ispred takozvanog Ćacilenda. Milivojević kaže da ga… »
Veran Matić: Tek pošto smo pozvali svoje kontakt tačke u tužilaštvu naložen uviđaj posle napada na ekipu N1

Veran Matić: Tek pošto smo pozvali svoje kontakt tačke u tužilaštvu naložen uviđaj posle napada na ekipu N1

N1 Info 22.11.2025
Predsednik ANEM Veran Matić kaže, komentarišući napad na ekipu N1 ispred šatorskog naselja Ćacilenda kod Skupštine Srbije, da je za njega bilo šokantno da je bilo prisutno 10-ak pripadnika MUP, i da niko od njih niti je prevenirao napad, niti je odmah… »

Novi magazin 22.11.2025
Predsednik ANEM Veran Matić kaže, komentarišući napad na ekipu N1 ispred šatorskog naselja Ćacilenda kod Skupštine Srbije, da je za njega bilo šokantno da je bilo prisutno 10-ak pripadnika MUP, i da niko od njih niti je prevenirao napad, niti je odmah… »

Vesti dana »