Povezane vesti

"Željka su iskoristili kukavice i hohštapleri" Jovana Jeremić na ivici suza o otkazima na Pinku i pomirenju sa Brankom…

"Željka su iskoristili kukavice i hohštapleri" Jovana Jeremić na ivici suza o otkazima na Pinku i pomirenju sa Brankom…

Blic pre 7 dana
Rekla je da je očekivala gašenje Odeona Prisetila se svađe sa Brankom Babićem koji je javno objavio njenu poruku Jovana Jeremić je, kao i uvek, bez dlake na jeziku prokomentarisala odluku i najavu vlasnika Pink Media Group Željka Mitrovića da će… »
"Željka su iskoristili hohštapleri i kukavice", Jovana o otkazima na Pinku: Pomenula i pomirenje sa njim

"Željka su iskoristili hohštapleri i kukavice", Jovana o otkazima na Pinku: Pomenula i pomirenje sa njim

Telegraf pre 7 dana
Jovana Jeremić je prokomentarisala odluku i najavu vlasnika Pink Media Group Željka Mitrovića da će otpustiti radnike koji mu nisu bili lojalni. Voditeljka je iskreno progovorila o kolegama ali i o izvinjenju Branka Babića koji je nedavno gostovao kod… »
Jovana Jeremić o Mitroviću i otkazima na “Pinku”: Očekivala sam neke stvari, ali za sebe se ne plašim!

Jovana Jeremić o Mitroviću i otkazima na “Pinku”: Očekivala sam neke stvari, ali za sebe se ne plašim!

Vesti online pre 6 dana
Voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji Jovana Jeremić otvorila je dušu povodom otkaza koje je Željko Mitrović, kao vlasnik “Pinka”, nedavno najavio. Takođe, tokom razgovora sa jednim medijima, ona se osvrnula i na pojedine kolege, pa… »
Oglasila se Jovana Jeremić dok Željko Mitrović deli otkaze: "Ljudi misle da smo mi budale"

Oglasila se Jovana Jeremić dok Željko Mitrović deli otkaze: "Ljudi misle da smo mi budale"

Mondo pre 6 dana
Iako su mnogi bili iznenađeni kada je Željko Mitrović najavio da će podeliti otkaze na Pinku jer među zaposlenima ima dosta nelojalnih, Jovana Jeremić je, za razliku od Ognjena Amidžića, istakla da je takvu odluku očekivala. "Nikad se ne bojim za svoju… »

Vesti dana »