Povezane vesti

"Što ostavi mene..." Ana Bekuta slomljena na pomenu Milutinu Mrkonjiću: Na groblje došla sa Ivicom Dačićem

"Što ostavi mene..." Ana Bekuta slomljena na pomenu Milutinu Mrkonjiću: Na groblje došla sa Ivicom Dačićem

Telegraf pre 4 dana
Navršavaju se četiri godine od kada je preminuo Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, a njegovi najbliži su se danas okupili na Novom groblju kako bi mu odali počast. ​Kao i prethodnih godina, Ana Bekuta, Mrkonjićeva… »
Ana Bekuta slomljena od bola na pomenu Milutinu Mrkonjiću: Došla na groblje sa Ivicom Dačićem

Ana Bekuta slomljena od bola na pomenu Milutinu Mrkonjiću: Došla na groblje sa Ivicom Dačićem

Mondo pre 4 dana
Danas se navršavaju četiri godine od smrti Milutina Mrkonjića, nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, a njegovi najbliži okupili su se na Novom groblju kako bi mu odali počast. Među njima bila je i njegova dugogodišnja partnerka, pevačica… »
Ovako je Ana Bekuta govorila o Mrkinoj ženi daši Političar brak nikada nije okončao, a evo kako je pevačica to prihvatila

Ovako je Ana Bekuta govorila o Mrkinoj ženi daši Političar brak nikada nije okončao, a evo kako je pevačica to prihvatila

Alo pre 4 dana
Ana Bekuta je ovako pričala o Mrkinoj ženi. Navršavaju se četiri godine od kada je preminuo Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, a njegovi najbliži su se danas okupili na Novom groblju kako bi mu odali počast. ​Kao i… »
"Viđate li moju majku, što na nebu živi sama": Ana Bekuta na pomen Milutinu Mrkonjiću slomljena emocijama, posetila njegov grob…

"Viđate li moju majku, što na nebu živi sama": Ana Bekuta na pomen Milutinu Mrkonjiću slomljena emocijama, posetila njegov grob…

Blic pre 4 dana
Milutin Mrkonjić je preminuo 27. novembra 2021. godine nakon teške bolesti. Ivica Dačić je na Instagramu objavio emotivni post u čast Mrkonjića. Navršava se četiri godine od kako je preminuo Milutin Mrkonjić, a na pomen su danas došli Ana Bekuta njegova… »
"Bio si nam otac, učitelj, drug": Dačić i stranačke kolege odale poštu na četvrtu godišnjicu smrti Milutina Mrkonjića

"Bio si nam otac, učitelj, drug": Dačić i stranačke kolege odale poštu na četvrtu godišnjicu smrti Milutina Mrkonjića

Blic pre 4 dana
Milutin Mrkonjić bio je srpski političar i narodni poslanik fondator SPS-a. Rođen 1942. godine u Beogradu, gde je završio Građevinski fakultet 1971. Četiri godine nakon smrti Milutina Mrkonjića, jednog od osnivača SPS i bivšeg ministra, prijatelji i… »

Vesti dana »