Povezane vesti
"Sve bih na ovom svetu dala da mogu još jednom da ga zagrlim": Tužna ispovest bake poginulog dečaka iz Sombora
Mondo pre 5 dana
"Moj David je izašao iz kuće i nakon nekoliko minuta čuo se jak udarac, kao da je eksplodirala bomba! Predosetila sam da mu se nešto desilo. Istrčala sam iz dvorišta i dozivala ga, a on je ležao u šancu sa ispruženim rukama i glavom okrenutom ka kući… »
"Čula sam jak udarac, kao da je pukla bomba": Davida (14) ispred kuće pokosio pijani vozač:"Ležao je u šancu, raširenih ruku i…
Blic pre 5 dana
Davidova baka u ispovesti je opisala njegov život pun ljubavi i podrške koje mu je porodica pružila Vozač koji je izazvao nesreću osuđen je na pet godina zatvora, ali porodica smatra da kazna nije dovoljna Davida M. (14) je 15. januara 2023. godine… »
Marija iz Sombora ostala bez unuka (13), šest nedelja kasnije i bez ćerke: Davida usmrtio pijani vozač: Sećam se, bila je…
Kurir pre 5 dana
Moj David je izašao iz kuće i nakon nekoliko minuta čuo se jak udarac, kao da je eksplodirala bomba! Predosetila sam da mu se nešto desilo. Istrčala sam iz dvorišta i dozivala ga, a on je ležao u šancu sa ispruženim rukama i glavom okrenutom ka kući… »
Vesti dana »
(Video) NATO zemlja spremna za rat sa Rusijom?! Isplivao tajni plan: Počinje totalna mobilizacija, 800.000 vojnika kreće na front, auto-putevi se pretvaraju u piste za vojne avione
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Nikola Rokvić se oglasio povodom dočeka Željka Obradovića na aerodromu! Napisao 3 reči koje odzvanjaju
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Amandman od 1,4 milijarde evra: Da li je država počela da prikuplja novac za otkup NIS-a?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana