Povezane vesti
"Molila sam mu se za potomstvo" Seka Aleksić danas slavi Sv. Nektarija Čudotvorca: "Iz duše mu zahvaljujem"
Blic 22.11.2025
Seka je na društvenim mrežama izrazila zahvalnost Svetom Nektariju za pomoć i snagu. Kaže da se upravo ovom iscelitelju molila kada je htela proširenje porodice Danas je praznik Svetog Nektarija Čudotvorca, najvećeg hrišćanskog iscelitelja, a pevačica… »
Naša pevačica danas slavi Sv. Nektarija Čudotvorca: Podelila emotivnu objavu "Molila sam mu se za potomstvo"
Telegraf 22.11.2025
Danas je praznik Svetog Nektarija Čudotvorca, najvećeg hrišćanskog iscelitelja. Kada joj je bilo najteže pevačica Seka Aleksić se molila pred ikonom ovog sveca. Seka Aleksić objavila je na mrežama ikonu svetog Nektarija koju drži u stanu, a onda… »
Vesti dana »
Đoković u svom 15. polufinalu Vimbldona: Iskontrolisao sam nerve, ovo su momenti zbog kojih i dalje igram
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 30 povezanih
SAD ponovo bombardovao Iran, Teheran uzvratio napadima na američke baze u Zalivu
Serbian News Media pre 44 minutajoš 21 povezana
SAD bombardovale Iran zbog napada na trgovačke brodove u Ormuskom moreuzu, Teheran uzvratio u Persijskom zalivu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Nole nikad izgubio meč duži od 5sati, Janik nikad dobio duži od 4
Sport klub pre 24 minutajoš 50 povezanih
Pljusak u Beogradu Evo gde se dalje širi kišni oblak koji donosi i grmljavinu i kada će razvedravanje
Blic pre 59 minutajoš 19 povezanih