Povezane vesti

"Drogu ti plaćati neću": Potresna ispovest Ace Lukasa, otkrio kako je saznao za porok svog sina

"Drogu ti plaćati neću": Potresna ispovest Ace Lukasa, otkrio kako je saznao za porok svog sina

Mondo pre 3 dana
Aca Lukas ponovo je u centru pažnje zbog sinoćnog privođenja u Severnoj Makedoniji, a javnost se pritom prisetila njegovog ranijeg priznanja u kojem je otvoreno govorio o periodima kada je konzumirao nedozvoljene supstance. Tada je iskreno progovorio i o… »
"Saznao sam da mi se sin drogira" Istina o borbi sa porokom naslednika poznatog pevača

"Saznao sam da mi se sin drogira" Istina o borbi sa porokom naslednika poznatog pevača

Alo pre 4 dana
Poznati folker iskreno o porodičnim problemima. Aca Lukas trenutno je u žiži interesovanja nakon što je sinoć priveden u Severnoj Makedoniji, a svojevremeno je privukao pažnju priznanjem u kojem je bez ustručavanja govorio o konzumiranju nedozvoljenih… »
"Saznao sam da mi se sin drogira" Bolna ispovest Ace Lukasa, otkrio šokantu istinu o nasledniku i borbi sa porokom: Nisam…

"Saznao sam da mi se sin drogira" Bolna ispovest Ace Lukasa, otkrio šokantu istinu o nasledniku i borbi sa porokom: Nisam…

Kurir pre 4 dana
Aca Lukas trenutno je u žiži interesovanja nakon što je sinoć priveden u Severnoj Makedoniji, a svojevremeno je privukao pažnju priznanjem u kojem je bez ustručavanja govorio o konzumiranju nedozvoljenih supstanci. Tom prilikom otkrio je i kako je… »

Vesti dana »