Povezane vesti

"Psihić će me proganjati čim bude izašao iz Elite" Stanija o Asminu i ljubomornim scenama koje joj je priređivao: "Da ne bude…

"Psihić će me proganjati čim bude izašao iz Elite" Stanija o Asminu i ljubomornim scenama koje joj je priređivao: "Da ne bude…

Kurir pre 5 dana
Asmin Durdžić nedavno je priznao zašto se razočarao u sada već bivšu devojku Staniju Dobrojević i otkrio da ga je pogodilo to što nikakvu čestitku od nje nije dobio. Tim povodom je na RED televiziji govorila starleta i dala svoj sud o aktuelnim… »
"Psihić će me proganjati čim bude izašao iz Elite" Stanija oplela po Asminu, spomenula njegovu porodicu: "Aneli i on su isti"…

"Psihić će me proganjati čim bude izašao iz Elite" Stanija oplela po Asminu, spomenula njegovu porodicu: "Aneli i on su isti"…

Blic pre 5 dana
Izrazila je sumnje prema iskrenosti njegovih postupaka tokom boravka u rijalitiju. Smatra da je njihov odnos komplikuju pogrešne procene i odluke obe strane. Turbulentan odnos Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića mesecima unazad intrigira javnost, a ona… »
"Pao je u krevet, tri dana nije ustajao" Stanija progovorila o neprijatnoj situaciji sa Alibabom pred njegov ulazak u Elitu -…

"Pao je u krevet, tri dana nije ustajao" Stanija progovorila o neprijatnoj situaciji sa Alibabom pred njegov ulazak u Elitu -…

Blic pre 5 dana
Istakla je da ne razume njegovo ponašanje. Razmatrala je mogućnost obnavljanja veze Asmina i Aneli zbog zajedničkog deteta. Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević progovorila je o odnosu sa Asminom Durdžićem, takmičarem "Elite 9", te je otkrila kako je… »
"Pao je u krevet tri dana..." Stanija o neprijatnoj situaciji sa Asminom pred Elitu 9: "To mi je bio šok!"

"Pao je u krevet tri dana..." Stanija o neprijatnoj situaciji sa Asminom pred Elitu 9: "To mi je bio šok!"

Telegraf pre 5 dana
Stanija Dobrojević otvorila je dušu o turbulentnom odnosu sa Asminom Durdžićem, takmičarem "Elite 9", ističući da ju je svojim ponašanjem potpuno razočarao. Kako kaže, način na koji se Asmin predstavlja u rijalitiju prevazišao je sve što je očekivala, a… »
"Više neću imati kočnice" Asmin Durdžić ogorčen na Staniju, ne želi više da ćuti i štedi starletu!

"Više neću imati kočnice" Asmin Durdžić ogorčen na Staniju, ne želi više da ćuti i štedi starletu!

Alo pre 4 dana
Iako je za nju do sada imao samo reči hvale, sada je priznao zašto ga je starleta razočarala. Asmin Durdžić u emisiji "Pitanja novinara", u okviru aktuelnog rijalitija, progovorio je o odnosu sa bivšom partnerkom Stanijom Dobrojević sa kojom je prekinuo… »
"Nije je zanimalo dete, njih dvoje su isti" Stanija više ne bira reči, žestoko izvređala Asmina i Aneli: "Psihopata će da…

"Nije je zanimalo dete, njih dvoje su isti" Stanija više ne bira reči, žestoko izvređala Asmina i Aneli: "Psihopata će da…

Alo pre 4 dana
Stanija smatra da postoji šansa da Asmin i majka njegovog deteta Aneli Ahmić obnovi romansu. Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević progovorila je o odnosu sa bivšim dečkom Asminom Durdžićem, koji se sada nalazi u aktuelnom rijalitiju. Tom prilikom je… »
"Više neću imati kočnice" Asmin javno priznao zašto se razočarao u Staniju, pa najavio haos!

"Više neću imati kočnice" Asmin javno priznao zašto se razočarao u Staniju, pa najavio haos!

Kurir pre 4 dana
Asmin Durdžić u emisiji "Pitanja novinara" progovorio je o odnosu sa bivšom partnerkom Stanijom Dobrojević sa kojom je prekinuo odnos usred rijalitija. Durdžić je javno priznao i zašto ga je starleta razočarala. - Razočarala me je zbog nekih sitnica, a… »

Vesti dana »