Povezane vesti

Muškarac iz BiH ubio suprugu u hotelskoj sobi Policija zatekla horor prizor: Zaustavljao ljude na ulici i govorio im da je…

Muškarac iz BiH ubio suprugu u hotelskoj sobi Policija zatekla horor prizor: Zaustavljao ljude na ulici i govorio im da je…

Blic pre 3 dana
Žrtva, 53-godišnja žena, pronađena je u kritičnom stanju u sobi hotela i preminula je uprkos pokušajima reanimacije Lokalna kriminalistička policija i tužilaštvo nastavljaju istragu kako bi razjasnili uzrok i okolnosti smrti Policija Antverpena uhapsila… »
"Nešto sam strašno uradio svojoj ženi!" Balkanac osumnjičen za ubistvo supruge u hotelskoj sobi u Belgiji

"Nešto sam strašno uradio svojoj ženi!" Balkanac osumnjičen za ubistvo supruge u hotelskoj sobi u Belgiji

Mondo pre 3 dana
Bosanskohercegovački državljanin O.H. (46) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge (53) u hotelskoj sobi u centru Antverpena. Prema pisanju medija u Belgiji, O.H. je iz svoje sobe izašao, bio je dezorijentisan i rekao prolaznicima: "Zovite policiju, nešto… »
"Zovite policiju, nešto sam strašno uradio ženi!" Balkanac osumnjičen za brutalno ubistvo supruge u hotelu u Belgiji

"Zovite policiju, nešto sam strašno uradio ženi!" Balkanac osumnjičen za brutalno ubistvo supruge u hotelu u Belgiji

Blic pre 3 dana
Gosti hotela su svedočili o dolasku hitnih službi na lice mesta Motiv još uvek nije poznat, a obdukcija će utvrditi uzrok smrti Bosanskohercegovački državljanin Osmah H. (46) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge (53) u hotelskoj sobi u centru… »
"Nešto strašno sam učinio svojoj supruzi": Muškarac (46) iz BiH ubio ženu u hotelskoj sobi, pa izbezumljeno prišao prolaznicima…

"Nešto strašno sam učinio svojoj supruzi": Muškarac (46) iz BiH ubio ženu u hotelskoj sobi, pa izbezumljeno prišao prolaznicima…

Kurir pre 3 dana
Policija Antverpena uhapsila je 46-godišnjeg muškarca iz Bosne i Hercegovine pod sumnjom da je ubio suprugu u jednom hotelu u Belgiji. Kako prenose belgijski mediji, prolaznici su u blizni hotela Leonardo videli dezorijentisanog čoveka koji im je rekao… »
Muškarac iz BiH ubio suprugu u hotelskoj sobi! Izbezumljeno rekao: "Nešto strašno sam uradio svojoj ženi"

Muškarac iz BiH ubio suprugu u hotelskoj sobi! Izbezumljeno rekao: "Nešto strašno sam uradio svojoj ženi"

Telegraf pre 3 dana
Policija Antverpena uhapsila je 46-godišnjeg muškarca iz Bosne i Hercegovine pod sumnjom da je ubio suprugu u jednom hotelu u Belgiji. Kako prenose belgijski mediji, prolaznici su u blizni hotela Leonardo videli dezorijentisanog čoveka koji im je rekao… »

Vesti dana »