Povezane vesti

Beograđanka posekla supruga nožem, pa pozvala policiju: Evo koje je opravdanje navela za nasilje

Beograđanka posekla supruga nožem, pa pozvala policiju: Evo koje je opravdanje navela za nasilje

Dnevnik pre 3 dana
Beogradska policija uhapsila je J. D.(39) pod sumnjom da je noćas posekla supruga (46) u stanu u Rakovici. On je u svesnom stanju primljen u Urgentni centar. Ima posekotinu po ruci. Žena je sama pozvala policiju i rekla šta je uradila. Pravdala se rečima… »
Beograđanka posekla muža nožem, pa pozvala policiju i dala ovo opravdanje za nasilje

Beograđanka posekla muža nožem, pa pozvala policiju i dala ovo opravdanje za nasilje

Telegraf pre 3 dana
Beogradska policija uhapsila je J. D.(39) pod sumnjom da je noćas posekla supruga (46) u stanu u Rakovici. On je u svesnom stanju primljen u Urgentni centar. Ima posekotinu po ruci. Žena je sama pozvala policiju i rekla šta je uradila. Pravdala se rečima… »
Žena iz Rakovice užasnula policiju, posekla supruga pa sama pozvala 192: Evo šta je rekla kad su je uhapsili

Žena iz Rakovice užasnula policiju, posekla supruga pa sama pozvala 192: Evo šta je rekla kad su je uhapsili

Alo pre 3 dana
Beogradska policija privela je J. D. (39) zbog sumnje da je tokom noći nožem ranila supruga (46) u stanu u Rakovici. On je u svesnom stanju prebačen u Urgentni centar, gde je zbrinut sa posekotinom na ruci. Prema saznanjima, žena je sama pozvala policiju… »
Žena posekla muža nožem pa sama pozvala policiju: "Nisam mogla više da izdržim da me vređa"

Žena posekla muža nožem pa sama pozvala policiju: "Nisam mogla više da izdržim da me vređa"

B92 pre 3 dana
Žena (39) nožem napala muža (46) u stanu! Sama pozvala policiju i prijavila se: "Nisam mogla više da izdržim da me vređa"

Žena (39) nožem napala muža (46) u stanu! Sama pozvala policiju i prijavila se: "Nisam mogla više da izdržim da me vređa"

Blic pre 3 dana
Napad se dogodio nakon, kako žena navodi, prethodnih uvreda od strane supruga Muškarac je zadobio posekotinu na ruci i prevezen je u Urgentni centar Beogradska policija uhapsila je J. D.(39) pod sumnjom da je noćas posekla supruga (46) u stanu u… »
Muža napala nožem, pa zvala policiju i dala bizarno objašnjenje: Strašan napad u Rakovici tokom noći, evo šta se dogodilo

Muža napala nožem, pa zvala policiju i dala bizarno objašnjenje: Strašan napad u Rakovici tokom noći, evo šta se dogodilo

Kurir pre 3 dana
On je u svesnom stanju primljen u Urgentni centar. Ima posekotinu po ruci. Žena je sama pozvala policiju i rekla šta je uradila. Pravdala se rečima da ju je suprug vređao i da to nije prvi put. "Nisam mogla više da izdržim da me vređa", rekla je… »
Žena posekla muža nožem u Rakovici: Sama pozvala policiju i rekla šta je uradila

Žena posekla muža nožem u Rakovici: Sama pozvala policiju i rekla šta je uradila

Mondo pre 3 dana
Beogradska policija uhapsila je ženu (39) pod sumnjom da je noćas posekla supruga (46) u stanu u Rakovici. On je u svesnom stanju primljen u Urgentni centar i zadobio je posekotinu po ruci. Žena je sama pozvala policiju i rekla šta je uradila. Prema… »

Vesti dana »