Povezane vesti
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju": Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu, rekla: "Malo je tražila."
Mondo 23.11.2025
Voditeljka Sanja Marinković u "Magazin In-u" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere, a nedavno je otkrila da joj je glumica tražila novac kako bi gostovala u emisiji. Sanja je tvrdila da se radilo se o iznosu koji odgovara… »
"Glumica mi je tražila 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković iznela sve u javnost: "Rekla sam joj doviđenja!"
Blic 23.11.2025
Objašnjava da je takve zahteve odbijala ako su smatrale svoju vrednost niskom. Istakla je da su ozbiljna glumačka imena bila uključena u ove situacije. Sanja Marinković otkrila je da su joj pojedine poznate glumice tražile novac kako bi gostovale u… »
"Tražila mi je 50 € da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu, otkrila detalje neuspešne saranje : Rekla sam joj…
Kurir 23.11.2025
Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Voditeljka je nedavno otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako Sanja tvrdi, radilo se o iznosu… »
Vesti dana »
U Novom Sadu održan protest povodom godišnjice protesta u organizaciji studenata u blokadi
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
U Bujanovcu zbog požara mobilisane sve nadležne službe i Vojska Srbije, meštani nisu u opasnosti
Jug press pre 56 minutajoš 40 povezanih
Andrija Živković izgubio živce u Briselu: Dao gol Anderlehtu, pa doživeo pomračenje
Mondo pre 15 minutajoš 46 povezanih
Sve teža situacija na Jadranu! Požar se brzo širi, vatrogasci se bore nadljudskim snagama da ga obuzdaju!
Telegraf pre 55 minutajoš 84 povezane