Povezane vesti

"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju": Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu, rekla: "Malo je tražila."

"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju": Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu, rekla: "Malo je tražila."

Mondo pre 3 dana
Voditeljka Sanja Marinković u "Magazin In-u" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere, a nedavno je otkrila da joj je glumica tražila novac kako bi gostovala u emisiji. Sanja je tvrdila da se radilo se o iznosu koji odgovara… »
"Glumica mi je tražila 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković iznela sve u javnost: "Rekla sam joj doviđenja!"

"Glumica mi je tražila 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković iznela sve u javnost: "Rekla sam joj doviđenja!"

Blic pre 3 dana
Objašnjava da je takve zahteve odbijala ako su smatrale svoju vrednost niskom. Istakla je da su ozbiljna glumačka imena bila uključena u ove situacije. Sanja Marinković otkrila je da su joj pojedine poznate glumice tražile novac kako bi gostovale u… »
"Tražila mi je 50 € da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu, otkrila detalje neuspešne saranje : Rekla sam joj…

"Tražila mi je 50 € da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu, otkrila detalje neuspešne saranje : Rekla sam joj…

Kurir pre 3 dana
Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Voditeljka je nedavno otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako Sanja tvrdi, radilo se o iznosu… »

Vesti dana »