Povezane vesti
"Tražila mi je 50 evra da dođe u emisiju": Sanja Marinković raskrinkala poznatu glumicu, rekla: "Malo je tražila."
Mondo pre 3 dana
Voditeljka Sanja Marinković u "Magazin In-u" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere, a nedavno je otkrila da joj je glumica tražila novac kako bi gostovala u emisiji. Sanja je tvrdila da se radilo se o iznosu koji odgovara… »
"Glumica mi je tražila 50 evra da dođe u emisiju" Sanja Marinković iznela sve u javnost: "Rekla sam joj doviđenja!"
Blic pre 3 dana
Objašnjava da je takve zahteve odbijala ako su smatrale svoju vrednost niskom. Istakla je da su ozbiljna glumačka imena bila uključena u ove situacije. Sanja Marinković otkrila je da su joj pojedine poznate glumice tražile novac kako bi gostovale u… »
"Tražila mi je 50 € da dođe u emisiju" Sanja Marinković raskrinkala glumicu, otkrila detalje neuspešne saranje : Rekla sam joj…
Kurir pre 3 dana
Sanja Marinković u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila je brojne poznate ličnosti tokom dugogodišnje karijere. Voditeljka je nedavno otkrila da su joj neke glumice tražile novac kako bi gostovale u njenoj emisiji. Kako Sanja tvrdi, radilo se o iznosu… »
Vesti dana »
Požar u Hongkongu: Stradalo 36 ljudi, među njima vatrogasac, skoro 300 se vodi kao nestalo
Radio 021 pre 13 minutajoš 34 povezane
„Profesorka, uz Vas smo“: Skup podrške Jeleni Kleut u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 113 povezane
Srbija na udaru ledenog fronta Temperatura, kiša, sneg – sve će se sručiti! U ovom delu zemlje snežni pokrivač i do 10 santimetara!
Dnevnik pre 33 minutajoš 35 povezanih