Povezane vesti

"Celu noć sam proveo u policijskoj stanici" Aca Lukas se oglasio nakon što je uhapšen u Makedoniji, otkrio šta se desilo

"Celu noć sam proveo u policijskoj stanici" Aca Lukas se oglasio nakon što je uhapšen u Makedoniji, otkrio šta se desilo

Blic pre 4 dana
Lokal gde je nastupao nije imao dozvolu za organizaciju takvih dešavanja i prekoračio je kapacitet gostiju. Objasnio je na Instagramu da je poslao potrebne dokumente za prijavu nastupa, ali došlo je do administrativne greške. Pevač Aca Lukas se oglasio i… »
"Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana" Oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o prekidu nastupa i hapšenju Ace Lukasa u…

"Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana" Oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o prekidu nastupa i hapšenju Ace Lukasa u…

Blic pre 4 dana
Aca Lukas je uhapšen tokom nastupa u Severnoj Makedoniji 10 minuta nakon ponoći Incident uključuje prekoračenje kapaciteta mesta događaja i nedostatak potrebnih dozvola. Pevač Aca Lukas uhapšen je u Makedoniji tokom nastupa, a kako je izjavio celu noć… »
"Ne smemo da dozvolimo da se ponovo dogodi tragedija", oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o hapšenju Ace Lukasa!

"Ne smemo da dozvolimo da se ponovo dogodi tragedija", oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o hapšenju Ace Lukasa!

Alo pre 4 dana
Mesto održavanja ima kapacitet za 200 gostiju, ali je zatečeno oko 700 ljudi što je bilo značajno prekoračenje. Pevač Aca Lukas uhapšen je u Makedoniji tokom nastupa, a kako je izjavio celu noć je proveo u policiji. Sada se oglasio i gradonačelnik Mitko… »
Isplivao snimak Ace Lukasa pre hapšenja: Ogrnuo zastavu Makedonije, pljušte komentari (video)

Isplivao snimak Ace Lukasa pre hapšenja: Ogrnuo zastavu Makedonije, pljušte komentari (video)

Mondo pre 4 dana
Pevač Aca Lukas je pre dve večeri uhapšen u jednom lokalu u Kavadarcima, u Severnoj Makedoniji. Policija je utvrdila mnoge nepravilnosti i kršenje zakona u lokalu u kom je pevač uhapšen. Na društvenim mrežama su se ubrzo pojavili i snimci sa koncerta… »
Oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o hapšenju Ace Lukasa: Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana, to neće proći

Oglasio se gradonačelnik Kavadaraca o hapšenju Ace Lukasa: Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana, to neće proći

Kurir pre 4 dana
Aca Lukas uhapšen je u Severnoj Makedoniji tokom nastupa, a kako je izjavio celu noć je proveo u policiji. Sada se oglasio i gradonačelnik Mitko Jančev, koji je ispričao zašto je došlo do toga da se prekine nastup Lukasa. Incident sa Lukasovim nastupom… »
Aca Lukas se oglasio nakon što je uhapšen u Makedoniji: "Celu noć sam proveo u policijskoj stanici"

Aca Lukas se oglasio nakon što je uhapšen u Makedoniji: "Celu noć sam proveo u policijskoj stanici"

Večernje novosti pre 4 dana
PEVAČ Aca Lukas se oglasio i otkrio šta se dogodilo nakon što je uhapšen tokom nastupa u Makedoniji. Foto: Novosti Naime, Aca Lukas je uhapšen tokom nastupa u jednom lokalu u Makedoniji jer, kako je navedeno u saopštenju makedonske policije, nije imao… »
"Celu noć sam sedeo u policijskoj stanici" Lukas se oglasio nakon privođenja u Severnoj Makedoniji i otkrio šta je sve…

"Celu noć sam sedeo u policijskoj stanici" Lukas se oglasio nakon privođenja u Severnoj Makedoniji i otkrio šta je sve…

Kurir pre 4 dana
Pevač Aca Lukas se oglasio i prvi put otkrio detalje incidenta koji se dogodio tokom njegovog nastupa u Severnoj Makedoniji. Naime, Lukas je priveden tokom nastupa u jednom lokalu u Skoplju, jer, kako je navela makedonska policija u saopštenju, nije… »
"Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana": Aca Lukas priveden na nastupu, oglasio se gradonačelnik Kavadaraca

"Ne smemo da dozvolimo scenario iz Kočana": Aca Lukas priveden na nastupu, oglasio se gradonačelnik Kavadaraca

Mondo pre 4 dana
Pevač Aca Lukas uhapšen je u Makedoniji tokom nastupa, a kako je izjavio celu noć je proveo u policiji. Sada se oglasio i gradonačelnik Mitko Jančev, koji je ispričao zašto je došlo do toga da se prekine nastup Lukasa. Incident sa Lukasovim nastupom… »
Oglasio se Aca Lukas nakon privođenja u Makedoniji

Oglasio se Aca Lukas nakon privođenja u Makedoniji

Vesti online pre 4 dana
Pevač Aca Lukas se oglasio i otkrio detalje incidenta koji se dogodio tokom njegovog nastupa u Severnoj Makedoniji. Zvanično saopštenje policije. Naime, Lukas je priveden tokom nastupa u jednom lokalu u Kavadarcima, jer, kako je navela makedonska… »
Oglasio se Aca Lukas: Tvrdi da nije bilo hapšenja, ovo je njegova strana priče

Oglasio se Aca Lukas: Tvrdi da nije bilo hapšenja, ovo je njegova strana priče

Svet & Skandal pre 4 dana
Aca Lukas oglasio se na Instagramu nakon vesti da je uhapšen u Makedoniji. Pevač je prema pisanju medija uhapšen posle svog koncerta, a sinoć se oglasio na društvenim mrežama i uputio poruku svojim fanovima. Iako su se iz policije oglasili i naveli da… »
Aca Lukas se oglasio nakon puštanja iz pritvora i otkrio šta se desilo: „Vrh vlasti u Makedoniji je hteo da budem zadržan“…

Aca Lukas se oglasio nakon puštanja iz pritvora i otkrio šta se desilo: „Vrh vlasti u Makedoniji je hteo da budem zadržan“…

Nova pre 4 dana
Juče ujutro makedonski mediji pisali su o Aci Lukasu, te navodili da je u noći između petka i subote uhapšen jer nije imao potrebnu radnu dozvolu za pevanju u jednom od njihovih klubova. Folker je sinoć pušten iz pritvora, a sada se oglasio na svom… »
"Celu noć sam proveo u stanici, nisu smeli da me puste" Aca Lukas ispričao detalje hapšenja: "Više neću nastupati u…

"Celu noć sam proveo u stanici, nisu smeli da me puste" Aca Lukas ispričao detalje hapšenja: "Više neću nastupati u…

Alo pre 4 dana
Doneo konačnu odluku. Pevač Aca Lukas se oglasio i otkrio šta se dogodilo nakon što je uhapšen u Makedoniji. Sve se dogodilo tokom nastupa jer, kako je navedeno u saopštenju makedonske policije, nije imao potrebnu dozvolu. Sada se oglasio na svom Tiktok… »
Aca Lukas demantovao da je uhapšen: "Nisu smeli da me puste u hotel, policajci mi se izvinjavali"

Aca Lukas demantovao da je uhapšen: "Nisu smeli da me puste u hotel, policajci mi se izvinjavali"

Mondo pre 4 dana
Pevač Aca Lukas je pre dva tana uhapšen tokom nastupa u jednom lokalu u Makedoniji jer, kako je navedeno u saopštenju makedonske policije, nije imao potrebnu dozvolu. Pevač se sada oglasio na Instagramu i otkrio šta se dogodilo u lokalu u kom je pevao… »

Vesti dana »