Povezane vesti
Vlastimir je svakog dana išao do govornice da pozove svoju Nevenku: A sad slave pola veka braka! I kad padne kiša, i kad me…
Kurir 23.11.2025
Njihova priča osim što beleži jubilej, svedoči o tome da se sreća gradi polako, iz dana u dan, i da ništa ne može zameniti vernost, rad i strpljenje. Sećanja su im sveža kao da su juče počeli svoj zajednički život. Nevenka ističe koliko je važno kada se… »
Svakog dana sam išao do govornice da je pozovem: Nevenka i Vlastimir proslavili 50 godina braka, ovo je priča o pravoj ljubavi…
RINA 23.11.2025
Svakog dana sam išao do govornice da je pozovem: Nevenka i Vlastimir proslavili 50 godina braka, ovo je priča o pravoj ljubavi i trajanju (FOTO) Niš - U niškom Panteleju, Nevenka i Vlastimir Zdravković obeležili su 50 godina braka. Njihova priča osim što… »
Nevenka i Vlastimir proslavili 50 godina braka, svakog dana išao do govornice da je pozove
Jugmedia 23.11.2025
U naselju Pantelej u Nišu, Nevenka i Vlastimir Zdravković obeležili su 50 godina braka. Njihova priča osim što beleži jubilej, svedoči o tome da se sreća gradi polako, iz dana u dan, i da ništa ne može zameniti vernost, rad i strpljenje. Sećanja su im… »
Nevenka i Vlastimir proslavili 50 godina braka: Život ih je razdvojio, a ovako su uspeli da sačuvaju ljubav
Telegraf 23.11.2025
U niškom Panteleju, Nevenka i Vlastimir Zdravković obeležili su 50 godina braka. Njihova priča osim što beleži jubilej, svedoči o tome da se sreća gradi polako, iz dana u dan, i da ništa ne može zameniti vernost, rad i strpljenje. Sećanja su im sveža kao… »
Pola veka ljubavi: Životna priča Nevenke i Vlastimira koja se uči kao lekcija
Glas Zapadne Srbije 23.11.2025
Njihova priča osim što beleži jubilej, svedoči o tome da se sreća gradi polako, iz dana u dan, i da ništa ne može zameniti vernost, rad i strpljenje. Sećanja su im sveža kao da su juče počeli svoj zajednički život. Nevenka ističe koliko je važno kada se… »
Vesti dana »
Vučić o akciji „Kragujevac raspisuje pobedu“: Znam koliko će potpisa da prijave…
Glas Šumadije pre 1 satjoš 45 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 19 povezanih
Miletić i Anđelković o izborima na KiM: "Najveća izlaznost u srpskim sredinama, jedinstvo Srba razlog za optimizam"
Euronews pre 7 minutajoš 53 povezane