Povezane vesti

Zbog takmičara se oglasio direktor "Granda": "Lično sam to očekivao"

Zbog takmičara se oglasio direktor "Granda": "Lično sam to očekivao"

Blic pre 2 dana
Dara i Keba su pritisnuli panik taster, komentarišući nastup kao slab. Direktor Goran Šljivić napomenuo je da je na probi bio znatno bolji. Takmičar Radoja Nikolić je imao veliku tremu tokom nastupa u "Zvezdama Granda", a nakon njegovog nastupa je… »
Nakon haosa u Zvezdama Granda oglasio se direktor: Šljivić stao u odbranu takmičara, trema je učinila svoje...

Nakon haosa u Zvezdama Granda oglasio se direktor: Šljivić stao u odbranu takmičara, trema je učinila svoje...

Kurir pre 2 dana
Takmičar Radoja Nikolić imao je veliku tremu tokom nastupa u Zvezdama Granda, a komentar o njegovom nastupu dao je i direktor emisije, Goran Šljivić. Iako je trema evidentno uticala na nastup talentovanog Radoja Nikolića (26) iz Podgorice ove subote… »
Zbog njega je ceo studio plakao, Ceca se tada slomila: Takmičar se ponovo pojavio u Zvezdama Granda, oduvao sve: "Ovo je…

Zbog njega je ceo studio plakao, Ceca se tada slomila: Takmičar se ponovo pojavio u Zvezdama Granda, oduvao sve: "Ovo je…

Blic pre 2 dana
Najveća podrška mu je njegova baka, koja je emotivno reagovala na njegove uspehe. Bojan je dobio svih osam glasova žirija i produkcije, što je redak uspeh. Pre nekoliko godina Bojan Ilievski (26) iz Skoplja svojom životnom pričom rasplakao je čitav… »
Direktor se oglasio zbog takmičara u "Zvezdama Granda": "Lično sam očekivao..."

Direktor se oglasio zbog takmičara u "Zvezdama Granda": "Lično sam očekivao..."

Telegraf pre 2 dana
Takmičar Radoja Nikolić (26) iz Podgorice sinoć je nastupio u "Zvezdama Granda", a trema ga je potpuno savladala. Iako je dobio pet glasova, članovi žirija istakli su da mu je nedostajala energija i osmeh tokom nastupa. - Gledam sve vreme da i ćeš da se… »
Prošle godine u "Zvezdama Granda" nije dobio nijedan glas, a sad pokidao na sceni, svi žele da mu budu mentori - Ceca u šoku…

Prošle godine u "Zvezdama Granda" nije dobio nijedan glas, a sad pokidao na sceni, svi žele da mu budu mentori - Ceca u šoku…

Blic pre 2 dana
Njegova verenica je oduševljeno reagovala u bekstejdžu na njegov uspeh. Članovi žirija su pohvalili njegovu energiju, pevanje, dikciju i izgled. Ivan Milevski učestvovao je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" kada nije dobio nijedan glas, a sinoć je… »

Vesti dana »