Povezane vesti
"Da znaš kako mi je dobar ovaj mali" Sandra Afrika opet navatala mlađeg dečka, uživaju na jahti: "Taman da mu pevaš na maturi!"…
Alo pre 3 dana
Čini se da pevačica radi na novim projektima, a slobodno vreme provodi sa mlađim muškarcem na jahti. Sandra Afrika neretko ističe da je privržena izboru muškaraca koji su mlađi od nje, a sada je objavila i prepisku sa svojim članom tima koji se bavi… »
Saradnik spustio Sandru Afriku, poruke isplivale javno! Pevačica poludela za mlađim, isplivali njihovi kadrovi sa jahte, a on…
Kurir pre 3 dana
Sandra Afrika je ponovo podigla prašinu na društvenim mrežama nakon što je objavila privatnu prepisku sa članom svog tima, koji je prokomentarisao to što uživa u društvu mlađeg momka. Sandra je putem Tik Toka objavila prepisku sa članom svog tima, koji… »
"Kako mi je dobar ovaj mali, srce moje" Naša pevačica (37) odlepila za mlađim, kolega je isprozivao: "On u školu, ti na…
Blic pre 3 dana
Sandra je često viđena u društvu tiktokera Ognjena Stanojevića Đunta, što potiče spekulacije o njihovoj vezi. Poznate ličnosti daju svoje komentare na događaj, podstičući rasprave među fanovima. Sandra Afrika objavila je prepisku sa članom tima i otkrila… »
Vesti dana »
"Putevi Srbije" apelovali na vozače: Budite oprezni zbog najavljenih snežnih padavina, prilagodite vožnju
Radio 021 pre 2 satajoš 29 povezanih
Bačevac: Budžet za 2026. godinu garantuje nastavak razvojnih i infrastrukturih projakta u Sandžaku, kao i rast plata i penzija
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 36 povezanih
Mali odgovorio Nikeziću: Ostavili ste nam bankrot državu; U vaše vreme stope rasta su bile negativne
B92 pre 1 satjoš 61 povezana
AFP: Mađarska najavila povećanje isporuke derivata nafte da bi se Srbija suočila s krizom
N1 Info pre 1 satjoš 55 povezanih