Povezane vesti
"Da znaš kako mi je dobar ovaj mali" Sandra Afrika opet navatala mlađeg dečka, uživaju na jahti: "Taman da mu pevaš na maturi!"…
Alo 23.11.2025
Čini se da pevačica radi na novim projektima, a slobodno vreme provodi sa mlađim muškarcem na jahti. Sandra Afrika neretko ističe da je privržena izboru muškaraca koji su mlađi od nje, a sada je objavila i prepisku sa svojim članom tima koji se bavi… »
Saradnik spustio Sandru Afriku, poruke isplivale javno! Pevačica poludela za mlađim, isplivali njihovi kadrovi sa jahte, a on…
Kurir 23.11.2025
Sandra Afrika je ponovo podigla prašinu na društvenim mrežama nakon što je objavila privatnu prepisku sa članom svog tima, koji je prokomentarisao to što uživa u društvu mlađeg momka. Sandra je putem Tik Toka objavila prepisku sa članom svog tima, koji… »
"Kako mi je dobar ovaj mali, srce moje" Naša pevačica (37) odlepila za mlađim, kolega je isprozivao: "On u školu, ti na…
Blic 23.11.2025
Sandra je često viđena u društvu tiktokera Ognjena Stanojevića Đunta, što potiče spekulacije o njihovoj vezi. Poznate ličnosti daju svoje komentare na događaj, podstičući rasprave među fanovima. Sandra Afrika objavila je prepisku sa članom tima i otkrila… »
Vesti dana »
Nemački dnevnik: I pored izbornog nasilja i prevara Vučićeva SNS gubi glasove birača
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Usvojen zakon: Izrael uveo smrtnu kaznu za Palestince sa Zapadne obale
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić odgovorio Milanoviću, kaže da mu je važnije da položi cvet u Jasenovcu nego da ide na Brione
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Samo jedan mandat razlike: U Aranđelovcu SNS dobio 21 odbornika, Studenti za Aranđelovac 20
Danas pre 2 satajoš 1 povezana