Povezane vesti
Spasojević: Pat pozicija - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da pobedi vlast
Radio 021 23.11.2025
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. On je istakao da smo trenutno u svojevrsnoj "pat poziciji": niti vlast zna… »
Spasojević: Na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi
Danas 23.11.2025
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. U serijalu Kvaka 23 novinske agencije FoNet on je ipak istakao da smo… »
Spasojević: Trenutno smo u pat poziciji - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da natera vlast na…
N1 Info 23.11.2025
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. On je istakao da smo trenutno u svojevrsnoj „pat poziciji“: niti vlast zna… »
Vesti dana »
EU odobrila kredit Ukrajini i nove sankcije Rusiji, Mađarska povukla veto
Euronews pre 28 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Podižemo fabriku iz pepela, država će obezbediti jeftinije energente i subvencije za opremu
Politika pre 43 minutajoš 24 povezane
Dan Akademije umetnosti: Studenti protestovali i zatražili ostavku dekana
NoviSad.com pre 2 satajoš 18 povezanih
Milionska prevara: Budžet oštećen za 12,8 miliona dinara!
IndeksOnline pre 23 minutajoš 78 povezanih
(Foto) Sneg na Kopaoniku pada puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi Srbije da se spreme za pljusak
Blic pre 18 minutajoš 32 povezane