Povezane vesti

Spasojević: Pat pozicija - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da pobedi vlast

Spasojević: Pat pozicija - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da pobedi vlast

Radio 021 pre 5 dana
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. On je istakao da smo trenutno u svojevrsnoj "pat poziciji": niti vlast zna… »
Spasojević: Na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi

Spasojević: Na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi

Danas pre 5 dana
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. U serijalu Kvaka 23 novinske agencije FoNet on je ipak istakao da smo… »
Spasojević: Trenutno smo u pat poziciji - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da natera vlast na…

Spasojević: Trenutno smo u pat poziciji - niti vlast zna kako da smiri pobunjeno društvo, niti ono zna kako da natera vlast na…

N1 Info pre 5 dana
I dalje mislim da je Srbija trajno promenjena i da je na narednim izborima veća šansa da Vučić izgubi nego da pobedi, kaže profesor Fakulteta političkih nauka Dušan Spasojević. On je istakao da smo trenutno u svojevrsnoj „pat poziciji“: niti vlast zna… »

Vesti dana »