Povezane vesti
„Državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, a privatnog da si zdrav“: Kad je osiguranje privatno – uputi se sami pišu…
Danas 23.11.2025
„Znate kako kažu – državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, privatnog da si zdrav. Da sam hipohondar, ne znam kako bih mirno izašla iz ordinacije“, kaže Beograđanka (ime i prezime poznato redakciji) koja je posle redovnog sistematskog pregleda… »
"Državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, a privatnog da si zdrav": Kad je osiguranje privatno - uputi se sami pišu…
Glas Zaječara 23.11.2025
"Znate kako kažu - državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, privatnog da si zdrav. Da sam hipohondar, ne znam kako bih mirno izašla iz ordinacije", kaže Beograđanka (ime i prezime poznato redakciji) koja je posle redovnog sistematskog pregleda… »
"Državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, a privatnog da si zdrav": Kad je osiguranje privatno - uputi se sami pišu…
N1 Info 23.11.2025
"Znate kako kažu - državnog lekara ne možeš da ubediš da si bolestan, privatnog da si zdrav. Da sam hipohondar, ne znam kako bih mirno izašla iz ordinacije", kaže Beograđanka (ime i prezime poznato redakciji) koja je posle redovnog sistematskog pregleda… »
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 5 satijoš 20 povezanih
Bivši advokat Džulijana Asanža i 92-godišnji sudija: Ko brani Madura
BBC News pre 21 minutajoš 25 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za predstojeće lokalne izbore
Vranje news pre 1 satjoš 39 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 42 povezane
MUP: Uhapšene četiri osobe zbog "WhatsApp prevare", oštetili građane za 8 miliona dinara
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih