Povezane vesti
Aca Sofronijević trudnu ženu tretira kao kraljicu Vratili se iz Pariza, a evo kako sada uživaju (foto)
Blic 23.11.2025
Par je donedavno boravio u Parizu odakle su delili fotografije Nije krio sreću zbog dolaska prinove Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević otkrio je nedavno da sa suprugom Kosanom čeka dete, a sada je pokazao kako se on i supruga opuštaju i uživaju. Aca… »
Kraljevski tretman za buduću mamu: Aca Sofronijević sa suprugom Kosanom nakon Pariza nastavio da uživa, mali raj za troje…
Kurir 23.11.2025
Virtuoz na harmonici, Aleksandar Sofronijević nedavno je objavio najsrećnije vesti i otkrio da će uskoro postati otac. Njegova najveća ljubav Kosana je u blagoslovenom stanjum, a bračni par za nekoliko meseci dobija devojčicu. Budući roditelji nedavno su… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 50 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 5 minutajoš 49 povezanih