Povezane vesti
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Mondo 23.11.2025
Gosti današnje emisije su Nenad Knežević - Knez, Bojan Marović i Leontina. Glavni akter ove emisije, Nenad Knežević – Knez, na samom početku zasmejaće vas objašnjenjem kako su nastale i šta znače, u kontekstu njega, fraze koje su mu “prilepljene” -… »
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Kurir 23.11.2025
U potpuno novoj scenografiji, kao i sa novim konceptom emisije „Pusti brigu“, danas u 16.00, ugostiće vas voditelji emisije koju volite, novinarka Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, profesionalni kuvar i food stylist. Gosti današnje emisije su Nenad… »
Vesti dana »
Trampov ultimatum Teheranu ističe danas; Pezeškijan: Spremni smo da se žrtvujemo za odbranu Irana
RTS pre 38 minutajoš 28 povezanih
"Avion sudnjeg dana" kruži oko nuklearnog centra! Do sada je korišćen samo jednom, odmah počele da kruže teorije i raste panika - nešto se sprema? (foto)
Kurir pre 57 minutajoš 24 povezane
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama: Prvi sastanak sa funkcionerima SPS-a
NIN pre 53 minutajoš 20 povezanih
Jokić o Majklu Melounu i njegovom novom angažmanu: „Radujem se zbog njega, malo je drugačije jer je u NBA ligi trenirao oko 15 godina…“
Danas pre 1 satjoš 57 povezanih
Za Vaskrs promenljivo i hladnije vreme, mogući kiša, susnežica i sneg u višim predelima
Pravo u centar pre 1 satjoš 23 povezane