Povezane vesti
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Mondo 23.11.2025
Gosti današnje emisije su Nenad Knežević - Knez, Bojan Marović i Leontina. Glavni akter ove emisije, Nenad Knežević – Knez, na samom početku zasmejaće vas objašnjenjem kako su nastale i šta znače, u kontekstu njega, fraze koje su mu “prilepljene” -… »
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Kurir 23.11.2025
U potpuno novoj scenografiji, kao i sa novim konceptom emisije „Pusti brigu“, danas u 16.00, ugostiće vas voditelji emisije koju volite, novinarka Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, profesionalni kuvar i food stylist. Gosti današnje emisije su Nenad… »
Vesti dana »
Vučić: Pravosudni zakoni doneti u skladu sa Ustavom, nedostajala široka javna rasprava
RTS pre 13 minutajoš 27 povezanih
Uhapšen zbog sumnje da je zapalio dva automobila na Novom Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Policija objavila fotografije osumnjičenog i pozvala građane da se jave ako su prevareni
Zrenjaninski pre 1 satjoš 79 povezanih
EU se u novoj viznoj strategiji bavi i problemima prevoznika sa Zapadnog Balkana
Serbian News Media pre 8 minutajoš 90 povezanih
Nova odluka EU: Iranska revolucionarna garda zvanično na listi terorističkih organizacija
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih