Povezane vesti
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Mondo pre 4 dana
Gosti današnje emisije su Nenad Knežević - Knez, Bojan Marović i Leontina. Glavni akter ove emisije, Nenad Knežević – Knez, na samom početku zasmejaće vas objašnjenjem kako su nastale i šta znače, u kontekstu njega, fraze koje su mu “prilepljene” -… »
“Ljudi mi svakakve priče ispričaju kada me sretnu” – Nenad Knežević - Knez u “Pusti brigu” danas od 16.00
Kurir pre 3 dana
U potpuno novoj scenografiji, kao i sa novim konceptom emisije „Pusti brigu“, danas u 16.00, ugostiće vas voditelji emisije koju volite, novinarka Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, profesionalni kuvar i food stylist. Gosti današnje emisije su Nenad… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih
Na snazi je narandžasti meteoalarm, sneg danas stiže i u Beograd, a ovi krajevi su „najproblematičniji“ u najavi
Nova pre 47 minutajoš 45 povezanih
Raste broj žrtava u stambenom kompleksu u Hong Kongu, vatrogasci se još bore sa požarom
RTS pre 47 minutajoš 27 povezanih
Sijarto: Saradnja Srbije i Mađarske na polju energetike je strateške prirode
Beta pre 32 minutajoš 18 povezanih