Povezane vesti
Otac se odrekao poznatog fudbalera zbog fatalne Marijane: Mene tri puta ranjavaju u ratu, a on mi to uradi... Onda je vrela…
Kurir 23.11.2025
Reprezentacija BiH bila je u žiži prethodnih dana, a jedan od najboljih fudbalera iz ove države - nije deo reprezentativne priče. Evo i zašto... Anel Ahmedhodžić, 26-godišnji fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji je pre godinu dana podigao veliku buru u… »
Otac se odrekao poznatog fudbalera zbog atraktivne Crnogorke: "Ne smatram ga više mojim sinom!"
Telegraf 23.11.2025
Reprezentacija Bosne i Hercegovine bila je u fokusu prethodnih dana, ali jedan od njenih najboljih fudbalera, Anel Ahmedhodžić, više nije deo reprezentativne priče. Razlog leži u ličnim sukobima i porodičnim pritiscima koji su ga odvojili od državnog… »
Vesti dana »
U Boru pretučena dvojica novinara i jedan aktivista, građani pretučeni i u Kuli
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO Građani se organizovali i opkolili SNS prostorije na stadionu u Kuli: Policija brani batinaše sa štanglama od besnog naroda
Nova pre 19 minutajoš 171 povezana
Papa uperio prst? "Bog odbacuje molitve vođa koji vode ratove, ruke su im pune krvi"
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
Vašington post: Pentagon priprema kopnenu operaciju u Iranu;Teheran: Tramp šalje američke snage u močvaru smrti
RTS pre 44 minutajoš 28 povezanih