Povezane vesti
Otac se odrekao poznatog fudbalera zbog fatalne Marijane: Mene tri puta ranjavaju u ratu, a on mi to uradi... Onda je vrela…
Kurir 23.11.2025
Reprezentacija BiH bila je u žiži prethodnih dana, a jedan od najboljih fudbalera iz ove države - nije deo reprezentativne priče. Evo i zašto... Anel Ahmedhodžić, 26-godišnji fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji je pre godinu dana podigao veliku buru u… »
Otac se odrekao poznatog fudbalera zbog atraktivne Crnogorke: "Ne smatram ga više mojim sinom!"
Telegraf 23.11.2025
Reprezentacija Bosne i Hercegovine bila je u fokusu prethodnih dana, ali jedan od njenih najboljih fudbalera, Anel Ahmedhodžić, više nije deo reprezentativne priče. Razlog leži u ličnim sukobima i porodičnim pritiscima koji su ga odvojili od državnog… »
Vesti dana »
Bela kuća: Slanje evropskih snaga na Grenland ne utiče na Trampovu odluku o zauzimanju ostrva
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
VIDEO Jović udario glavom o parket i napustio igru: Bolan momenat na meču Bajerna
Nova pre 6 minutajoš 27 povezanih
Putinov medijski tajkun tvrdi: "Samo Rusija može da spasi Grenland od Amerikanaca, saveznici Danske neće pomoći"
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih