Povezane vesti

"Dugo smo zajedno", Kaća Živković o mužu kojeg je godinama krila od javnosti: "Ne zanima me šta ljudi pričaju"

"Dugo smo zajedno", Kaća Živković o mužu kojeg je godinama krila od javnosti: "Ne zanima me šta ljudi pričaju"

Telegraf pre 4 dana
Katarina Živković godinama je čuvala svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a nedavno je njena nekadašnja prijateljica Kija Kockar otkrila da je njen partner, sa koji ima dete, Nebojša Stojković Stojke. Katarina je pre nekoliko meseci za domaće… »
"Dugo smo zajedno, jako smo kompatibilni" Katarina Živković je godinama krila muža od svih: "Ne zanima me šta ljudi pričaju…

"Dugo smo zajedno, jako smo kompatibilni" Katarina Živković je godinama krila muža od svih: "Ne zanima me šta ljudi pričaju…

Blic pre 4 dana
Katarina je govorila o prijateljstvima koja su se završila zbog izdaja i razočaranja Ona tvrdi da je Kija bila ljubavnica oženjenom žandarmu Katarina Živković godinama je krila emotivnog partnera sa kojim ima dete, a nedavno je njena nekadašnja… »
Pričalo se da je s oženjenim, godinama ga je krila. Katarina Živković konačno progovorila o suprugu, evo zašto ga ne pokazuje…

Pričalo se da je s oženjenim, godinama ga je krila. Katarina Živković konačno progovorila o suprugu, evo zašto ga ne pokazuje…

Alo pre 4 dana
Kako je tada istakla, sa suprugom je provela godine života, vrlo su kompatibilnii o svemu se dogovaraju. Katarina Živković je godinama krila emotivnog partnera s kojim ima dete, a nedavno je govorila o odnosu sa njim. Kako je tada istakla, sa suprugom je… »
"Dugo godina smo zajedno": Kaća Živković iskreno o svom partneru, otkrila kakav im je odnos

"Dugo godina smo zajedno": Kaća Živković iskreno o svom partneru, otkrila kakav im je odnos

Mondo pre 3 dana
Katarina Živković godinama je krila emotivnog partnera sa kojim ima dete, a nedavno je njena nekadašnja prijateljica Kristina Kija Kockar otkrila da je reč o Nebojši Stojkoviću Stojketu. Katarina Živković je pre nekoliko meseci u velikom intervju… »
"Zajedno smo dugo godina, kompatibilni smo" Katarina Živković nikad iskrenije o svom partneru: Porodica je svetinja...

"Zajedno smo dugo godina, kompatibilni smo" Katarina Živković nikad iskrenije o svom partneru: Porodica je svetinja...

Kurir pre 3 dana
Katarina Živković godinama je krila emotivnog partnera sa kojim ima dete, a nedavno je njena nekadašnja prijateljica Kristina Kija Kockar otkrila da je reč o Nebojši Stojkoviću Stojketu. Katarina Živković je pre nekoliko meseci govorila o partneru… »

Vesti dana »