Povezane vesti

"Ne mogu da verujem da je rekao da sam bolestan i da umirem": Otac Luke Vujovića šokiran nakon izjave sina, hitno se oglasio

"Ne mogu da verujem da je rekao da sam bolestan i da umirem": Otac Luke Vujovića šokiran nakon izjave sina, hitno se oglasio

Blic pre 3 dana
Nikola Vujović je negirao tvrdnje svog sina, nazivajući ih neistinitim. Otac Luki prebacuje motive isticanja neistina u emisiji. Luka Vujović tokom emisije ''Pitanja novinara'', šokirao je učesnike potresnom pričom o teškoj bolesni njegovog oca, Nikole… »
"Laže da umirem od raka" Otac Luke Vujovića se oglasio nakon šok tvrdnji: Nadaju se tome da bi im pripalo moje bogatstvo!

"Laže da umirem od raka" Otac Luke Vujovića se oglasio nakon šok tvrdnji: Nadaju se tome da bi im pripalo moje bogatstvo!

Kurir pre 3 dana
Učesnik " Elite 9" Luka Vujović tokom emisije ''Pitanja novinara'', šokirao je učesnike potresnom pričom o teškoj bolesni njegovog oca, Nikole Vujovića Baje. Tom prilikom, Vujović je izneo brojne detalje, koji su šokirali kako učesnike, tako i gledaoce… »
"Ahmićke se nadaju da ću da umrem pa da im pripadne nasledstvo" Oglasio se Lukin otac nakon tvrdnje njegovog sina da je teško…

"Ahmićke se nadaju da ću da umrem pa da im pripadne nasledstvo" Oglasio se Lukin otac nakon tvrdnje njegovog sina da je teško…

Kurir pre 3 dana
Luka Vujović tokom emisije ''Pitanja novinara'', šokirao je učesnike potresnom pričom o teškoj bolesni njegovog oca, Nikole Vujovića Baje. Tom prilikom, Vujović je izneo brojne detalje, koji su šokirali kako učesnike, tako i gledaoce, te su mnogi ostali… »
"Laže i petlja!" Otac Luke Vujovića se oglasio i demantovao da ima opaku bolest!

"Laže i petlja!" Otac Luke Vujovića se oglasio i demantovao da ima opaku bolest!

Alo pre 3 dana
Veliki obrt. Kontraverzni ukućanin Luka Vujović tokom emisije ''Pitanja novinara'', šokirao je učesnike potresnom pričom o teškoj bolesni njegovog oca, Nikole Vujovića Baje. Tom prilikom, Vujović je saopštio brojne detalje, koji su šokirali kako… »

Vesti dana »