Povezane vesti
"Ceca mi je ukrala pesmu 'Tačno je' koju sam platila!" Maja Nikolić otkrila strogo čuvanu tajnu: Nisam dobila izvinjenje…
Kurir 23.11.2025
Maja Nikolić je u razgovoru za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji, govorila o aktuelnim temama, Pop pevačica je otkrila i kako je pesma "Tačno je", koju je uredno platila, na kraju završila kod Svetlane… »
Ceca mi je uzela pesmu 'Tačno je' koju sam platila": Maja Nikolić besna kao ris, osvrnula se i na Evroviziju
Mondo 23.11.2025
Pop pevačica Maja Nikolić je otkrila kako je pesma "Tačno je", koju je uredno platila, na kraju završila kod Svetlane Cece Ražnatović, na koju se i naljutila. Ona se potom osvrnula i na svoje učešće na "Pesmi za Evroviziju". Pogledajte fotografije Maje… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen u Vranju, zaplenjeni suplementi bez dokaza o poreklu vredni 4,6 miliona dinara
Insajder pre 32 minutajoš 38 povezanih
Sahrana ubijenog iranskog ajatolaha: Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu Aliju Hamneiju (foto)
Kurir pre 2 satajoš 69 povezanih
Tramp se ponovo požalio zbog Nobelove nagrade: "Nisu mi je dali, a završio sam osam ratova"
Mondo pre 27 minutajoš 57 povezanih
Evo kad počinje finale Srbija - SAD! Kusturica protiv saigrača iz Barse, mogu li ''orlići'' do čuda?
Sportske.net pre 52 minutajoš 37 povezanih
Ovako izgleda put Novaka Đokovića do titule Vimbldona, ovo su svi parovi osmine finala
Telegraf pre 24 satajoš 25 povezanih