Povezane vesti
Ceca mi je uzela pesmu 'Tačno je' koju sam platila": Maja Nikolić besna kao ris, osvrnula se i na Evroviziju
Mondo pre 3 dana
Pop pevačica Maja Nikolić je otkrila kako je pesma "Tačno je", koju je uredno platila, na kraju završila kod Svetlane Cece Ražnatović, na koju se i naljutila. Ona se potom osvrnula i na svoje učešće na "Pesmi za Evroviziju". Pogledajte fotografije Maje… »
"Ceca mi je ukrala pesmu 'Tačno je' koju sam platila!" Maja Nikolić otkrila strogo čuvanu tajnu: Nisam dobila izvinjenje…
Kurir pre 3 dana
Maja Nikolić je u razgovoru za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji, govorila o aktuelnim temama, Pop pevačica je otkrila i kako je pesma "Tačno je", koju je uredno platila, na kraju završila kod Svetlane… »
Vesti dana »
Verbalni sukob Malog i Đilasa: Ko će biti na slobodi, a ko u zatvoru?
Danas pre 17 minutajoš 58 povezanih
„Bezvredan” budžet za 2026: Ministar Mali nije uzeo u obzir rizike u vezi sa NIS-om
Vreme pre 2 satajoš 34 povezane
Počinje danas i traje sve do subote! Upozorenje svim vozačima na veliki oprez, više je razloga
Blic pre 7 minutajoš 25 povezanih
Srbija i NIS između američkih partnera i ruskih prijatelja: "'Garantije' daje čovek koji nema nikakav uticaj na dogovor dve strane"
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih