Povezane vesti
"Uzeli su mi sve što sam imala", Milica Dabović otvorila dušu o teškom periodu: "Ostala sam sama, trudna i bez dinara"
Blic pre 4 dana
Milica Dabović prisetila se trenutka kada je ostala trudna i bez igde ikoga Kako kaže, nije imala finansija ni nekoga ko će joj biti oslonac u teškim trenucima Milica Dabović ne krije da je život nije mazio, ali je ponosna što je danas izašla kao… »
"Ostala sam sama, trudna i bez dinara..." Bolna ispovest Milice Dabović, otkrila sve o teškom periodu. Uzeli su mi sve što sam…
Kurir pre 4 dana
Milica Dabović ne krije da je život nije mazio, ali je ponosna što je danas izašla kao pobednik iz svih nedaća koje su joj se našle na putu. Kako ističe, najsrećnija je zbog svog sina Stefana, ali i partnera koji joj pruža nesebičnu pažnju. Ipak, put do… »
Vesti dana »
Policija: nema naznaka o drugim osumnjičenima za napad na gardiste ispred Bele kuće
Politika pre 5 satijoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Ovaj običaj svaki vernik danas treba da ispoštuje: Slavimo Svetog apostola Filipa
Alo pre 26 minutajoš 2 povezane