Povezane vesti

Nataša Rodić ima novog dečka Topi se u njegovom zagrljaju, objavila prve fotke: "Duša moje duše", evo koliko su zajedno (foto)…

Nataša Rodić ima novog dečka Topi se u njegovom zagrljaju, objavila prve fotke: "Duša moje duše", evo koliko su zajedno (foto)…

Blic pre 3 dana
Objavila je fotografije sa nepoznatim muškarcem na mrežama. Nataša je otkrila koliko su zajedno Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, dospela je u centar medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a potom i kada se njena… »
Nataša Rodić je zaljubljena! Pokazala novog dečka na slikama, topi se u njegovom zagrljaju: "Duša moje duše"

Nataša Rodić je zaljubljena! Pokazala novog dečka na slikama, topi se u njegovom zagrljaju: "Duša moje duše"

Telegraf pre 3 dana
Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, dospela je u centar medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a potom i kada se njena druga sestra Bojana udala za Mirka Šijana. Nakon njihovih udaja, Nataša je bila pod lupom… »
Sestra Bogdane Ražnatović u zagljaju novog dečka: Nataša ne krije da zaljubeljna, otkrila koliko su zajedno

Sestra Bogdane Ražnatović u zagljaju novog dečka: Nataša ne krije da zaljubeljna, otkrila koliko su zajedno

Mondo pre 3 dana
Nataša Rodić, najstarija sestra poznate Rodić porodice, nedavno je ponovo privukla pažnju medija. Javnost ju je pratila kada je njena sestra Bogdana uplovila u brak sa Veljkom Ražnatovićem, a zatim i kada se druga sestra Bojana udala za Mirka Šijana. Ona… »
Nataša Rodić ima novog dečka! Objavila prve fotke, istopila se u njegovom zagrljaju: Duša moje duše! Otkriveno koliko su…

Nataša Rodić ima novog dečka! Objavila prve fotke, istopila se u njegovom zagrljaju: Duša moje duše! Otkriveno koliko su…

Kurir pre 3 dana
Najstarija sestra porodice Rodić, Nataša Rodić, ponovo je završila u centru medijske pažnje. Javnost je zapazila još kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a zatim i kada se Bojana zaklela na večnu ljubav Mirku Šijanu. Dok su njene… »

Vesti dana »