Povezane vesti

Toni Cetinski žestoko odbrusio JK nakon njene tvrdnje da ju je zvao u motelsku sobu: "Imam da joj poručim..."

Toni Cetinski žestoko odbrusio JK nakon njene tvrdnje da ju je zvao u motelsku sobu: "Imam da joj poručim..."

Telegraf pre 4 dana
Toni Cetinski ne eksponira previše svoj privatni život, ali o supruzi Dubravki uvek priča sa velikim žarom u očima. On je uvek isticao da mu je velika podrška, a da ga posebno prati na koncertima koji ne prolaze bez nje. - Probao sam u par navrata bez… »
"Imam dve reči da joj poručim": JK tvrdila da ju je Toni Cetinski zvao u motelsku sobu, pevač joj odgovorio

"Imam dve reči da joj poručim": JK tvrdila da ju je Toni Cetinski zvao u motelsku sobu, pevač joj odgovorio

Mondo pre 4 dana
Koncerti su u punom jeku u ovom delu godine, a ništa drugačije nije ni kod Tonija Cetinskog. Poznati pevač se između ostalog, dotakao se i teme njega i Jelene Karleuše. Na početku se dotakao supruge i rekao da bez nje ne može ni jedan koncert da prođe… »
"Imam da joj poručim samo dve reči" Toni Cetinski odgovorio Karleuši: Tvrdila da ju je zvao u motelsku sobu, a evo šta joj je…

"Imam da joj poručim samo dve reči" Toni Cetinski odgovorio Karleuši: Tvrdila da ju je zvao u motelsku sobu, a evo šta joj je…

Kurir pre 3 dana
Koncerti su u punom jeku u ovom delu godine, a ništa drugačije nije ni kod Tonija Cetinskog. Ekskluzivan intervju je dao za Kurir, a između ostalog, dotakao se i teme njega i Jelene Karleuše. Na početku se dotakao supruge i rekao da bez nje ne može ni… »

Vesti dana »