Povezane vesti
Toni Cetinski žestoko odbrusio JK nakon njene tvrdnje da ju je zvao u motelsku sobu: "Imam da joj poručim..."
Telegraf 23.11.2025
Toni Cetinski ne eksponira previše svoj privatni život, ali o supruzi Dubravki uvek priča sa velikim žarom u očima. On je uvek isticao da mu je velika podrška, a da ga posebno prati na koncertima koji ne prolaze bez nje. - Probao sam u par navrata bez… »
"Imam dve reči da joj poručim": JK tvrdila da ju je Toni Cetinski zvao u motelsku sobu, pevač joj odgovorio
Mondo 23.11.2025
Koncerti su u punom jeku u ovom delu godine, a ništa drugačije nije ni kod Tonija Cetinskog. Poznati pevač se između ostalog, dotakao se i teme njega i Jelene Karleuše. Na početku se dotakao supruge i rekao da bez nje ne može ni jedan koncert da prođe… »
"Imam da joj poručim samo dve reči" Toni Cetinski odgovorio Karleuši: Tvrdila da ju je zvao u motelsku sobu, a evo šta joj je…
Kurir 23.11.2025
Koncerti su u punom jeku u ovom delu godine, a ništa drugačije nije ni kod Tonija Cetinskog. Ekskluzivan intervju je dao za Kurir, a između ostalog, dotakao se i teme njega i Jelene Karleuše. Na početku se dotakao supruge i rekao da bez nje ne može ni… »
Vesti dana »
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 64 povezane
Drogirani Novopazarac izazvao nesreću kod Ulcinja, jedna osoba poginula, dve lakše povređene
Nova pre 34 minutajoš 25 povezanih
Prekinuta konstitutivna sednica u Prištini – Kurti nema kandidata, tražio dodatno vreme
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih