Povezane vesti
Bolsonaro promenio priču o pokušaju da skine uređaj za praćenje, sudija pominje pokušaj bekstva
Radio sto plus pre 3 dana
Taj bivši lider ekstremne desnice (2019-2022) osuđen je u septembru na 27 godina zatvora zbog pokušaja puča čiji je cilj bio da se spreči povratak na vlast njegovog levičarskog rivala Luiza Inasija Lule da Silve (Inacio) koji ga je pobedio na… »
Bolsonaro o pokušaju skidanja nanogice: Imao sam halucinacije od lekova
Radio 021 pre 3 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas pred sudom u Braziliji da ga je "paranoja" koju su izazvali lekovi navela da pokuša da skine elektronsku nanogicu koju je nosio. To pokazuje dokument u koji je Rojters imao uvid. Na ročištu o… »
Bolsonaro tvrdi da je skinuo elektroničku nanogvicu zbog "halucinacije" i "paranoje"
N1 Info pre 3 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro u nedelju je izjavio da su lekovi koje uzima izazvali kod njega "paranoju", zbog koje je zloupotrebio svoju elektronsku nanogicu, navodi se u dokumentu do kojeg je Reuters imao uvid, dan nakon što ga je savezna… »
Pokušao da skine nanogicu, pa se pravdao: Halucinirao sam, lekovi su me načinili paranoičnim (video)
Kurir pre 3 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas da su ga lekovi doveli do toga da postane "paranoičan" i zloupotrebi elektronsku narukvicu za nogu, prema dokumentu u koji je Rojters imao uvid, dan nakon što ga je federalna policija pritvorila… »
Bolsonaro o pokušaju nasilnog skidanja nanogice: Imao sam halucinacije od lekova
Euronews pre 3 dana
Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas pred sudom u Braziliji da ga je "paranoja" koju su izazvali lekovi navela da pokuša da skine elektronsku nanogicu koju je nosio, pokazuje dokument u koji je Rojters imao uvid. Na ročištu o… »
Bolsonaro tvrdi da je zbog paranoje koje su izazvali lekovi oštetio nanogicu
Politika pre 3 dana
Sudija je naveo policijski izveštaj da je Bolsonarov elektornski monitor, odnosno nanogica na skočnom zglobu bila oštećena. SAO PAULO – Bivši brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je danas pred sudom u Braziliji da ga je „paranoja” koju su izazvali… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
(Foto, video) Pada sneg u Beogradu! RHMZ niže upozorenja: Do kraja dana padavine u celoj Srbiji, ovde će biti i ledene kiše!
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
Požar u Hong Kongu stavljen pod kontrolu; Najmanje 55 mrtvih, 279 nestalih FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih
"Kada mi je Obradović to rekao - za mene je umro kao čovek!" Žocov odlazak uništio je najvećeg skandal majstora Evrolige: Nije mogao da mu oprosti, a onda...
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih
Sijarto: Saradnja Srbije i Mađarske na polju energetike je strateške prirode
Beta pre 1 satjoš 21 povezana