Povezane vesti

Stanija žestoko odgovorila Asminovom ocu: Otkrila sve detalje protiv njih, oplela nikad jače: "Lako ste me prodali"

Stanija žestoko odgovorila Asminovom ocu: Otkrila sve detalje protiv njih, oplela nikad jače: "Lako ste me prodali"

Alo pre 5 dana
Nije birala reči. Otac rijaliti učesnika,Asmina Durdžića, Mustafa oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao starletu Staniju Dobrojević. Tom prilikom, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog… »
Stanija brutalno odgovorila Asminovom ocu! Porodica Durdžić je javno prozvala, a ona više neće da im ćuti: Otkrila sve detalje…

Stanija brutalno odgovorila Asminovom ocu! Porodica Durdžić je javno prozvala, a ona više neće da im ćuti: Otkrila sve detalje…

Kurir pre 5 dana
Otac rijaliti učesnika, inače bivšeg partnera Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, Asmina Durdžića, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao starletu Staniju Dobrojević. Tom prilikom, on se Staniji javno obratio i… »
Stanija se javno obratila ocu Asmina Durdžića: Starleta odgovorila Mustafi nakon što ju je isprozivao

Stanija se javno obratila ocu Asmina Durdžića: Starleta odgovorila Mustafi nakon što ju je isprozivao

Mondo pre 4 dana
Otac Asmina Durdžića, Mustafa, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao bivšu devojku svog sina Staniju Dobrojević. Tom prilikon, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog čega ima negativan stav… »
Otvoreno pismo Stanije! Žestoko se obratila Asminovom ocu: "Lako ste me prodali, sina sam vam nazvala psihić"

Otvoreno pismo Stanije! Žestoko se obratila Asminovom ocu: "Lako ste me prodali, sina sam vam nazvala psihić"

Telegraf pre 4 dana
Otac Asmina Durdžića oglasio se na svom 'Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao bivšu devojku svog sina Asmina Durdćića, Staniju Dobrojević. Tom prilikon, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog čega ima… »

Vesti dana »