Povezane vesti

Stanija žestoko odgovorila Asminovom ocu: Otkrila sve detalje protiv njih, oplela nikad jače: "Lako ste me prodali"

Stanija žestoko odgovorila Asminovom ocu: Otkrila sve detalje protiv njih, oplela nikad jače: "Lako ste me prodali"

Alo 23.11.2025
Nije birala reči. Otac rijaliti učesnika,Asmina Durdžića, Mustafa oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao starletu Staniju Dobrojević. Tom prilikom, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog… »
Stanija brutalno odgovorila Asminovom ocu! Porodica Durdžić je javno prozvala, a ona više neće da im ćuti: Otkrila sve detalje…

Stanija brutalno odgovorila Asminovom ocu! Porodica Durdžić je javno prozvala, a ona više neće da im ćuti: Otkrila sve detalje…

Kurir 23.11.2025
Otac rijaliti učesnika, inače bivšeg partnera Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, Asmina Durdžića, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao starletu Staniju Dobrojević. Tom prilikom, on se Staniji javno obratio i… »
Stanija se javno obratila ocu Asmina Durdžića: Starleta odgovorila Mustafi nakon što ju je isprozivao

Stanija se javno obratila ocu Asmina Durdžića: Starleta odgovorila Mustafi nakon što ju je isprozivao

Mondo 23.11.2025
Otac Asmina Durdžića, Mustafa, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao bivšu devojku svog sina Staniju Dobrojević. Tom prilikon, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog čega ima negativan stav… »
Otvoreno pismo Stanije! Žestoko se obratila Asminovom ocu: "Lako ste me prodali, sina sam vam nazvala psihić"

Otvoreno pismo Stanije! Žestoko se obratila Asminovom ocu: "Lako ste me prodali, sina sam vam nazvala psihić"

Telegraf 23.11.2025
Otac Asmina Durdžića oglasio se na svom 'Fejsbuk profilu, prilikom čega je negativno prokomentarisao bivšu devojku svog sina Asmina Durdćića, Staniju Dobrojević. Tom prilikon, on se Staniji javno obratio i zatražio od nje objašnjenje zbog čega ima… »

Vesti dana »