Повезане вести
Станија жестоко одговорила Асминовом оцу: Открила све детаље против њих, оплела никад јаче: "Лако сте ме продали"
Ало 23.11.2025
Није бирала речи. Отац ријалити учесника,Асмина Дурџића, Мустафа огласио се на свом Фејсбук профилу, приликом чега је негативно прокоментарисао старлету Станију Добројевић. Том приликом, он се Станији јавно обратио и затражио од… »
Станија брутално одговорила Асминовом оцу! Породица Дурџић је јавно прозвала, а она више неће да им ћути: Открила све детаље…
Курир 23.11.2025
Отац ријалити учесника, иначе бившег партнера Станије Добројевић и Анели Ахмић, Асмина Дурџића, огласио се на свом Фејсбук профилу, приликом чега је негативно прокоментарисао старлету Станију Добројевић. Том приликом, он се… »
Станија се јавно обратила оцу Асмина Дурџића: Старлета одговорила Мустафи након што ју је испрозивао
Мондо 23.11.2025
Отац Асмина Дурџића, Мустафа, огласио се на свом Фејсбук профилу, приликом чега је негативно прокоментарисао бившу девојку свог сина Станију Добројевић. Том приликон, он се Станији јавно обратио и затражио од ње објашњење… »
Отворено писмо Станије! Жестоко се обратила Асминовом оцу: "Лако сте ме продали, сина сам вам назвала психић"
Телеграф 23.11.2025
Отац Асмина Дурџића огласио се на свом 'Фејсбук профилу, приликом чега је негативно прокоментарисао бившу девојку свог сина Асмина Дурдћића, Станију Добројевић. Том приликон, он се Станији јавно обратио и затражио од ње… »
Вести дана »
Укинут притвор бившој градоначелници Ниша Драгани Сотировској, након што јој је јуче потврђена оптужница
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Радника ударио гром на градилишту: Ужас у Турској, камере забележиле језиве тренутке
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) Мелиха из Сарајева умрла 8. децембра, али и даље нема ко да је сахрани! Апел који слама срца се шири мрежама: Траже се рођаци
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Породица пријавила нестанак мушкарца, припадника МУП-а: Полиција га нашла, он извршио самоубиство
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана