Povezane vesti
"Proces je složen", Vučević o situaciji sa NIS-om: "Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije"
Blic 24.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. - Ponosno ponavljam, niko od nas, ni kao građani, ni kao industrija… »
Vučević: Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije
Pravda 24.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. "Ponosno ponavljam, niko od nas, ni kao građani, ni kao industrija… »
Vučević: Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije
RTV 24.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je sinoć da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. "Ponosno ponavljam - niko od nas, ni kao građani, ni kao… »
Vesti dana »
"Sledeće godine idemo na izbore": Vučić sa pristalicama u ćacilendu: "Beskrajno vam hvala, imaćemo mnogo problema, ali sve ćemo da ih rešavamo"
Blic pre 47 minutajoš 37 povezanih
"Da zlo oteramo u prošlost": Građani potpisima pokazuju da želja za izborima nije samo studentska
N1 Info pre 51 minutajoš 59 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
BBC News pre 22 minutajoš 72 povezane
Studenti u blokadi organizovali prikupljanje potpisa, evo šta ova akcija predstavlja (foto)
Blic pre 52 minutajoš 56 povezanih
Prvi preliminarni rezultati izbora na KiM: Na osnovu 41,02 odsto obrađenih biračkih mesta Samoopredeljenje ima 48,10 odsto glasova
RTV pre 2 minutajoš 59 povezanih