Povezane vesti
"Proces je složen", Vučević o situaciji sa NIS-om: "Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije"
Blic 24.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. - Ponosno ponavljam, niko od nas, ni kao građani, ni kao industrija… »
Vučević: Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije
Pravda 24.11.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je večeras da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. "Ponosno ponavljam, niko od nas, ni kao građani, ni kao industrija… »
Vučević: Ponosan sam što građani nisu ni osetili da su nam uveli sankcije
RTV 24.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je sinoć da je jako ponosan na to što niko od građana Srbije nije osetio sankcije koje su NIS-u uvedene još 8. oktobra. "Ponosno ponavljam - niko od nas, ni kao građani, ni kao… »
Vesti dana »
Aktivno 20 požara u Srbiji, RHMZ upozorava na visoke temperature i ekstremne uslove za širenje požara
Mašina pre 14 minutajoš 30 povezanih
Rojters i FT opširno o tvrdnjama da su aktivisti u Srbiji špijunirani naprednom tehnologijom
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih
Oglasio se Mehanizam: Telo Mladića predato najbližim srodnicima, uz puno poštovanje međunarodnog prava
Blic pre 29 minutajoš 16 povezanih
Srbija napravila veliki iskorak za obolele od retkih bolesti: "Terapije dostupnije nego u regionu"
Euronews pre 3 satajoš 11 povezanih
Ugašeni požari na planinama Stolovi i Goč: "Odbranjeno selo u Kraljevu, spasen kompleks borove šume"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane