Povezane vesti

"Drži jezik za zubima i pređi ulicu kad me vidiš!" Vojaž peni nakon sukoba sa tiktokerom: "Neću ti dozvoliti"

"Drži jezik za zubima i pređi ulicu kad me vidiš!" Vojaž peni nakon sukoba sa tiktokerom: "Neću ti dozvoliti"

Telegraf pre 4 dana
Reper Mihajlo Veruović Vojaž dospeo u žižu javnosti nakon što je na društvenim mrežama procurio snimak njegovog žestokog okršaja sa tiktokerom Đorđem Kovićem Đoksom. Dok je Đoksa već podelio svoje viđenje sukoba, sada je i Vojaž odlučio da progovori o… »
"Priča o skromnosti, a vozi zver od 300.000 evra" Poznati pevač sam sebe demantovao, javnost zbog ovoga pravi šale na njegov…

"Priča o skromnosti, a vozi zver od 300.000 evra" Poznati pevač sam sebe demantovao, javnost zbog ovoga pravi šale na njegov…

Alo pre 4 dana
Sam sebe demantovao. Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž neretko ističe koliko mu je važna skromonst i kako istinsku sreću ne vidi u bogatstvu. Osim toga, sav novac koji zaradi, kako kaže, ulaže u dalje projekte i biznise. - Šta će mi, bolje da uložim… »
Vojaž napravio skandal nasred ulice, oglasio se tiktoker kog je psovao "Roletna mi je pala, nisam lik koji hoće drame"

Vojaž napravio skandal nasred ulice, oglasio se tiktoker kog je psovao "Roletna mi je pala, nisam lik koji hoće drame"

Blic pre 3 dana
Incident se desio na ulici, a Vojaž je burno reagovao. Đorđe je otkrio šta je predhodilo verbalnom sukobu. U luksuznom naselju na Beogradu na vodi, reper Mihajlo Veruović Vojaž napravio je skandal kada je ušao u sukob sa Tiktokerom Đorđem Kovićem. Đorđe… »
"Burazeru, kad me vidiš, pređi ulicu": Brutalan odgovor Vojaža tiktokeru nakon skandala na ulici

"Burazeru, kad me vidiš, pređi ulicu": Brutalan odgovor Vojaža tiktokeru nakon skandala na ulici

Mondo pre 3 dana
Reper Mihajlo Veruović Vojaž našao se u centru skandala zbog svađe sa tiktokerom Đorđem Kovićem Đoksom, a snimak njihove svađe osvanuo je na mrežama. Nakon što je tiktoker izneo svoju stranu priče na ovoj mreži, sada se oglasio i Vojaž. Vojaž je rekao da… »
"Drži jezik za zubima" Vojaž prvi put o incidentu na ulici o kom svi bruje, otkrio razlog sukoba sa tiktokerom

"Drži jezik za zubima" Vojaž prvi put o incidentu na ulici o kom svi bruje, otkrio razlog sukoba sa tiktokerom

Alo pre 3 dana
Vojaž se oglasio putem Tiktoka i ispričao priču iz svog ugla! Popularni reper, Mihajlo Veruović Vojaž nedavno se našao na meti skandala, kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, na kom se na ulici žestoko svađa sa jednim mladićem. Njihov sukob umalo… »
"Drži jezik za zubima i pređi ulicu kada me vidiš" Vojaž se oglasio nakon skandala: Otkrio razlog svađe sa tiktokerom

"Drži jezik za zubima i pređi ulicu kada me vidiš" Vojaž se oglasio nakon skandala: Otkrio razlog svađe sa tiktokerom

Blic pre 3 dana
Vojaž priznaje svoju krivicu zbog burne reakcije na ulici Ovaj incident izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama Reper Mihajlo Veruović Vojaž našao se u centru skandala sa tiktokerom Đorđem Kovićem, a snimak njihove svađe osvanuo je na mrežama… »
"Kad me vidiš, pređi ulicu i drži jezik za zubima" Vojaž se oglasio nakon skandala nasred ulice - otkrio razlog svađe sa…

"Kad me vidiš, pređi ulicu i drži jezik za zubima" Vojaž se oglasio nakon skandala nasred ulice - otkrio razlog svađe sa…

Kurir pre 3 dana
Reper Mihajlo Veruović Vojaž našao se u centru skandala sa tiktokerom Đorđem Kovićem, a snimak njihove svađe osvanuo je na mrežama. Nakon što je tiktoker Đorđe Ković, poznatiji kao Đoksa, izneo svoju stranu priče, sada se oglasio i Vojaž. Vojaž je rekao… »
Prvo oglašavanje mladića koga je Vojaž napao na ulici! Ovo je razlog skandala usred Beograda, otkrio i da ga je Veruović pre…

Prvo oglašavanje mladića koga je Vojaž napao na ulici! Ovo je razlog skandala usred Beograda, otkrio i da ga je Veruović pre…

Kurir pre 3 dana
Snimak na kome se vidi kako je Mihajlo Veruović Vojaž napravio scenu na ulici koja je bila na ivici fizičkog incidenta, i to samo zbog toga što mu je jedan mladić prišao da ga pozdravi i da se rukuje s njim, izazvala je haos na društvenim mrežama. Kao i… »
Oglasio se tiktoker koji je akter skandaloznog snimka sa Vojažem: “Tog jutra sam ustao….”

Oglasio se tiktoker koji je akter skandaloznog snimka sa Vojažem: “Tog jutra sam ustao….”

Telegraf pre 3 dana
U luksuznom naselju na Beogradu na vodi, reper Mihajlo Veruović Vojaž napravio je skandal kada je ušao u sukob sa Tiktokerom Đorđem Kovićem. Đorđe se sada oglasio na društvenim mrežama i otkrio svoju stranu priče. - Ukratko da vam ispričam šta se tu… »
Oglasio se mladić koji je imao okršaj s Vojažem na ulici: "Balkanskog Tupaka je to udarilo na ego pa me zvao"

Oglasio se mladić koji je imao okršaj s Vojažem na ulici: "Balkanskog Tupaka je to udarilo na ego pa me zvao"

Mondo pre 3 dana
Đorđe Ković Đoksa, poznati tiktoker, prišao je Vojažu nakon čega je krenuo niz uvreda sa obe strane. Snimak na kome se vidi kako je Mihajlo Veruović Vojaž napravio scenu na ulici koja je bila na ivici fizičkog incidenta, izazvala je haos na društvenim… »

Vesti dana »