Povezane vesti
"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: To mi je najveća boljka
Kurir pre 3 dana
Anabela Atijas i njena majka Jadranka Polutak ne žive blizu, što pevačici teško pada. Anabela je sad navela da je ona posebna osoba u njenom životu i da joj sve bude lakše kad je mama zagrli. - Ove godine mi je najteže palo kad mi mama nije došla na… »
"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: "Iskrena da budem, to mi je najveća…
Blic pre 3 dana
U intervjuu je istakla značaj maminog istinskog razumevanja kroz ceo njen život. Anabela trenutno nastupa sa svojim bivšim mužem Gagijem Đoganijem. Anabela Atijas i njena majka Jadranka ne žive blizu, što pevačici teško pada. Anabela je sad navela da je… »
"Nije mi došla na rođendan, to mi je najveća boljka": Anabela otkrila istinu o odnosu sa majkom Jadrankom
Mondo pre 3 dana
Anabela Atijas trenutno nastupa sa svojim bivšim mužem Gagijem Đoganijem, kao poznati dvojac Funky G. U intervjuu je istakla značaj maminog istinskog razumevanja kroz ceo njen život. Pevačica i njena majka Jadranka ne žive blizu, što joj posebno teško… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Radio sto plus pre 2 minutajoš 29 povezanih
Radarski snimci pokazuju kakvo „čudo“ danas stiže u Srbiju i koji su delovi na udaru iz sata u sat
Nova pre 27 minutajoš 45 povezanih
Raste broj žrtava u stambenom kompleksu u Hong Kongu, vatrogasci se još bore sa požarom
RTS pre 57 minutajoš 27 povezanih
Vreme je... kreću kvalifikacije za Mundobasket! Dušan Alimpijević debituje na klupi Srbije, evo gde možete da gledate utakmicu protiv Švajcarske!
Kurir pre 57 minutajoš 30 povezanih
Sijarto za RTS: Amerika logično razmišlja o energetskom snabdevanju, Brisel ne mari za razum
RTS pre 22 minutajoš 20 povezanih