Povezane vesti

"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: To mi je najveća boljka

"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: To mi je najveća boljka

Kurir pre 3 dana
Anabela Atijas i njena majka Jadranka Polutak ne žive blizu, što pevačici teško pada. Anabela je sad navela da je ona posebna osoba u njenom životu i da joj sve bude lakše kad je mama zagrli. - Ove godine mi je najteže palo kad mi mama nije došla na… »
"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: "Iskrena da budem, to mi je najveća…

"Majka mi nije došla na rođendan" Anabela otkrila istinu o odnosu sa mamom Jadrankom: "Iskrena da budem, to mi je najveća…

Blic pre 3 dana
U intervjuu je istakla značaj maminog istinskog razumevanja kroz ceo njen život. Anabela trenutno nastupa sa svojim bivšim mužem Gagijem Đoganijem. Anabela Atijas i njena majka Jadranka ne žive blizu, što pevačici teško pada. Anabela je sad navela da je… »
"Nije mi došla na rođendan, to mi je najveća boljka": Anabela otkrila istinu o odnosu sa majkom Jadrankom

"Nije mi došla na rođendan, to mi je najveća boljka": Anabela otkrila istinu o odnosu sa majkom Jadrankom

Mondo pre 3 dana
Anabela Atijas trenutno nastupa sa svojim bivšim mužem Gagijem Đoganijem, kao poznati dvojac Funky G. U intervjuu je istakla značaj maminog istinskog razumevanja kroz ceo njen život. Pevačica i njena majka Jadranka ne žive blizu, što joj posebno teško… »

Vesti dana »