Povezane vesti
Stanija Dobrojević je prošlost: Asmin Durdžić progovorio o pomirenju sa Aneli, bivšoj poručio samo jedno
Alo 24.11.2025
Asmin Durdžić, kao i uvek, iskren do koske! Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u Šiša baru ugostio Asmina Durdžića, koji je progovorio o svom pomirenju sa Aneli Ahmić. Dotakao se i svoje bivše partnerke, Stanije Dobrojević. - Asmine šta radiš na silu… »
Asmin presrećan zbog pomirenja sa Aneli: Prija mi da provodim vreme sa njom, Stanija me povredila!
Kurir 24.11.2025
Asmin Durdžić se pomirio sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, te otkrio detalje njihovog odnosa, ali se i dotakao Stanije Dobrojević sa kojom je bio u vezi pred ulazaka u Elitu 9. - Asmine šta radiš na silu, često to ističeš? - upitao je Darko. - Nisam… »
"Prija mi da provodim vreme s njom": Asmin se pomirio sa Aneli, blista od sreće! Staniju precrtao zauvek
Telegraf 24.11.2025
Asmin Durdžić se pomirio sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, te otkrio detalje njihovog odnosa, ali se i dotakao Stanije Dobrojević sa kojom je bio u vezi pred ulazaka u Zadrugu 9 Elitu. Naime, Asmin Durdžić je komentarisao svoj odnos sa Aneli Ahmić sa… »
Asmin presrećan zbog pomirenja sa Aneli: "Prija mi da provodim vreme sa njom, Stanija me povredila"
Blic 24.11.2025
Podelio je svoja razmišljanja o njihovoj budućnosti kao i o Anelinoj porodici. Komentarisao je i drugu vezu, odnos sa Stanijom. Asmin Durdžić se pomirio sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, te otkrio detalje njihovog odnosa, ali se i dotakao Stanije… »
Vesti dana »
Vučić stigao u Ćacilend: "Aco, Srbine", baklje i autobusi kojim su dovezene pristalice SNS-a
N1 Info pre 25 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Odziv građana prevazišao očekivanja studenata, potpise dali i članovi SPS-a (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 16 minutajoš 59 povezanih