Povezane vesti
Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Pravda 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Francuska umešana u zaveru?
Vesti online 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Sputnik 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. Ranije je američka novinarka Kendis Ovens napisala na Iksu da ju je kontaktirao visoki zvaničnik francuske vlade. Ta… »
Francuzi umešani u smrt Čarlija Kirka
Politika 24.11.2025
Ubica Čarlija Kirka navodno prolazio obuku u 13. brigadi Francuskog legiona uz učešće više država. Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve… »
Vesti dana »
Kako je Mađar „oslobodio Mađarsku" i kakav Šesti oktobar želi
BBC News pre 19 minutajoš 28 povezanih
"Smrt Evrope" prva reakcija Rusije nakon izbora u Mađarskoj, oglasio se Putinov blizak saradnik
Blic pre 14 minutajoš 28 povezanih
VIDEO Srbin ispisao istoriju NBA lige, niko pre njega van Amerike to nije uspeo: Pogledajte ludnicu u svlačionici posle uspeha
Nova pre 23 minutajoš 43 povezane
Hilari Klinton, Soroš i Plenković zadovoljni pobedom Petera Mađara: Evo šta su mu poručili u svojim čestitkama
Kurir pre 49 minutajoš 15 povezanih
Sve o NBA plej ofu, šta čeka Jokićeve Nagetse na putu do trona
Sport klub pre 43 minutajoš 16 povezanih