Povezane vesti
Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Pravda 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Francuska umešana u zaveru?
Vesti online 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Sputnik 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. Ranije je američka novinarka Kendis Ovens napisala na Iksu da ju je kontaktirao visoki zvaničnik francuske vlade. Ta… »
Francuzi umešani u smrt Čarlija Kirka
Politika 24.11.2025
Ubica Čarlija Kirka navodno prolazio obuku u 13. brigadi Francuskog legiona uz učešće više država. Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve… »
Vesti dana »
Tramp ipak poleteo za Davos: Iz jednog aviona prešao u drugi koji se i dalje zove Er fors van, evo zašto
Mondo pre 8 minutajoš 17 povezanih
Nikola Jokić gleda i ne veruje! Slovenac mu došao u kuću i razneo je (video)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 21 povezana
Šta bi? Ceo svet bruji o potezu Olge Danilović nakon eliminacije sa Australijan opena
Večernje novosti pre 4 minutajoš 19 povezanih
Skupština Srbije danas nastavlja sednicu raspravom o 25 tačaka dnevnog reda
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih