Povezane vesti
Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Pravda 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Sputnik 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. Ranije je američka novinarka Kendis Ovens napisala na Iksu da ju je kontaktirao visoki zvaničnik francuske vlade. Ta… »
Francuska umešana u zaveru?
Vesti online 24.11.2025
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 5 satijoš 26 povezanih
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 14 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 10 satijoš 31 povezana
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 7 satijoš 27 povezanih