Povezane vesti
Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Pravda pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka
Sputnik pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. Ranije je američka novinarka Kendis Ovens napisala na Iksu da ju je kontaktirao visoki zvaničnik francuske vlade. Ta… »
Francuska umešana u zaveru?
Vesti online pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Francuzi umešani u smrt Čarlija Kirka
Politika pre 1 dan
Ubica Čarlija Kirka navodno prolazio obuku u 13. brigadi Francuskog legiona uz učešće više država. Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve… »
Vesti dana »
Janjić (Srce): Dogovoreno da će poslanici moći da uđu na glavni ulaz u Skupštinu
Danas pre 43 minutajoš 3 povezane
Brnabić: Sutra podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana