Povezane vesti

Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka

Đurov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka

Pravda pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka

Durov: Francuska umešana u ubistvo Čarlija Kirka

Sputnik pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. Ranije je američka novinarka Kendis Ovens napisala na Iksu da ju je kontaktirao visoki zvaničnik francuske vlade. Ta… »
Francuska umešana u zaveru?

Francuska umešana u zaveru?

Vesti online pre 1 dan
Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve što je Čarli Kirk ikada govorio o Francuskoj i Makronu, smatram da je informacija Kendis o… »
Francuzi umešani u smrt Čarlija Kirka

Francuzi umešani u smrt Čarlija Kirka

Politika pre 1 dan
Ubica Čarlija Kirka navodno prolazio obuku u 13. brigadi Francuskog legiona uz učešće više država. Osnivač Telegrama Pavle Durov dopustio je mogućnost umešanosti Francuske u ubistvo američkog konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka. „Pošto sam proučio sve… »

Vesti dana »