Povezane vesti
"Išla sam kao Paja Patak", Ceca otkrila šok detalje o beogradskoj Areni Maje Berović: "To nikada nisam videla"
Telegraf 24.11.2025
Balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je u petak sjajan koncert u Sremskoj Mitrovici, a veče je dodatno ulepšala Maja Berović koja se pojavila kao iznenađenje, pa su zajedno na sceni otpevale hit "Ne računaj na mene" i "zapalile" masu. Nakon koncerta… »
"Bila sam kao Paja Patak sa decom" Ceca Ražnatović o koncertu Maje Berović, iznela nepoznate detalje: "To nikad nisam videla"…
Blic 24.11.2025
Ceca Ražnatović i Maja Berović jednom pesmom su napravile haos na koncertu Ceca je otkrila detalje i kada je bila gost na Majinom koncertu u Beogradu Najveća regionalna zvezda Ceca Ražnatović održala je u petak koncert u Sremskoj Mitrovici, a gost… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji niže za dva dinara do 2. januara, podrška Vlade za pregovore o NIS-u
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Rast cena stanova šest odsto u trećem tromesečju: Koliko danas u Beogradu vredi stan kupljen u novogradnji 2020.
Euronews pre 28 minutajoš 29 povezanih
"Bez dokaza i svedoka" Kancelarija za KiM o presudi Trajkoviću: Deo šireg plana Prištine za progon srpskog naroda
Kurir pre 43 minutajoš 25 povezanih
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Uzbuna u Beogradu na vodi: Pronađena avionska bomba, u nedelju uklanjanje i uništenje
Nova pre 3 satajoš 24 povezane