Povezane vesti
"Išla sam kao Paja Patak", Ceca otkrila šok detalje o beogradskoj Areni Maje Berović: "To nikada nisam videla"
Telegraf 24.11.2025
Balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je u petak sjajan koncert u Sremskoj Mitrovici, a veče je dodatno ulepšala Maja Berović koja se pojavila kao iznenađenje, pa su zajedno na sceni otpevale hit "Ne računaj na mene" i "zapalile" masu. Nakon koncerta… »
"Bila sam kao Paja Patak sa decom" Ceca Ražnatović o koncertu Maje Berović, iznela nepoznate detalje: "To nikad nisam videla"…
Blic 24.11.2025
Ceca Ražnatović i Maja Berović jednom pesmom su napravile haos na koncertu Ceca je otkrila detalje i kada je bila gost na Majinom koncertu u Beogradu Najveća regionalna zvezda Ceca Ražnatović održala je u petak koncert u Sremskoj Mitrovici, a gost… »
Vesti dana »
Makron napustio Davos, pre dolaska Trampa i pozvao na vojne vežbe NATO-a na Grenlandu
Sputnik pre 1 satjoš 33 povezane
Đoković igra sutra od 3.30 časova protiv Maestrelija u drugom kolu Australijan opena
Dnevnik pre 12 minutajoš 55 povezanih
Osuđen atentator na Šinza Abea: Usmrtio bivšeg japanskog premijera tokom govora, dobio doživotnu robiju
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih