Povezane vesti
(Foto) Šok detalji sa suđenja Belivukovom klanu Vlasnik kuće u Ritopeku rešio da progovori: "Neka se sve strovali na mene…
Blic pre 2 dana
Tužilac je izjavio da štrajk predstavlja pritisak na sudski proces, na šta je Belivuk reagovao tvrdnjama o dokazima. Optuženi Vlade Draganić tražio je da iznese odbranu i prestane da dolazi na suđenja. Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim… »
"Neka se sve strovali na mene": Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu, obratio se vlasnik "kuće strave"
Mondo pre 2 dana
Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima koji se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem i jedno silovanje u prostorijama na stadionu Partizana, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu bez trojice… »
Belivukovi ljudi u štrajku glađu vraćeni u pritvor: Vlasnik kuće strave rešio da progovori
Telegraf pre 2 dana
Draganić rešio da progovori. Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihovog navodnog kriminalnog klana, kojima se sudi za sedam ubistava, otmice, trgovinu narkoticima i oružjem, kao i silovanje mladića u prostorijama stadiona… »
"Nek se sve strovali na mene, ja hoću da iznesem odbranu i da ne dolazim više!" Vlasnik kuće strave iz Ritopeka rešio da…
Alo pre 2 dana
Inače, postupak je privremeno razdvojen i protiv jedine žene obuhvaćene optužnicom, Slađane Sekulić za koju je njena advokatica Sanja Ćeriman dostavila medcinsku dokumentaciju da zbog lošeg zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da dođe i prati suđenje… »
„Nek se sve strovali na mene, ja hoću da iznesem odbranu“: Vlasnik kuće u Ritopeku odlučio da progovori na suđenju grupi Velje…
Nova pre 2 dana
Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima koji se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom i oružjem i jedno silovanje u prostorijama na stadionu Partizana, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu bez trojice… »
Vlasnik kuće strave u Ritopeku rešio da progovori: Neka se sve strovali na mene, ja sam rešio da iznesem odbranu! Opet haos na…
Kurir pre 2 dana
Vesti dana »
(Foto) Raste broj žrtava u stravičnom požaru Vatra potpuno progutala solitere u Hong Kongu: Više od 200 ljudi nestalo, jedna stvar napravila pakao
Blic pre 10 minutajoš 34 povezane
Poslanici raspravljali o budžetu, izmenama Zakona o vojsci – početak sednice kasnio zbog incidenta
RTS pre 45 minutajoš 39 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 115 povezanih
Vozači, budite maksimalno oprezni: Putevi Srbije uputili apel zbog najavljenog snega
Alo pre 11 minutajoš 36 povezanih