Povezane vesti

"Traže 5.000 evra za nastup, a dovedu 50 ljudi" Vladimir Tomović pokrenuo privatan biznis, a sada otkrio cenovnik pevača…

"Traže 5.000 evra za nastup, a dovedu 50 ljudi" Vladimir Tomović pokrenuo privatan biznis, a sada otkrio cenovnik pevača…

Blic pre 2 dana
Izrazio mišljenje o učesnicima rijalitija Istakao je da o Lepom Mići nema lepo mišljenje Vladimir Tomović uvek je važio za jednog od favorita u rijaliti programima u kojima je učestvovao, te je mnoge iznenadio kada je odlučio da se povuče iz javnosti. On… »
"Traže mi 5.000€, a dovedu 50 ljudi!" Vladimir Tomović otkrio istinu o pevačima i letnjoj sezoni: "Tako treba"

"Traže mi 5.000€, a dovedu 50 ljudi!" Vladimir Tomović otkrio istinu o pevačima i letnjoj sezoni: "Tako treba"

Telegraf pre 2 dana
Vladimir Tomović već nekoliko godina ima bazene na porodičnom imanju, a tokom leta na tom mestu često gostuju i poznati pevači. Upravo i zbog toga, Vladimir zna koje su cene pevača, a upoznat je u sa tim ko kako prolazi na terenu i ko je letos radio… »
"Pevači moraju da spuste loptu" Vladimir Tomović o lošoj letnjoj sezoni na crnogorskom primorju: Dvoje troje je lepo radilo…

"Pevači moraju da spuste loptu" Vladimir Tomović o lošoj letnjoj sezoni na crnogorskom primorju: Dvoje troje je lepo radilo…

Kurir pre 3 dana
Bivši učesnik rijalitija Vladimir Tomović govorio je o privatnom životu, odrastanju, rijalitiju, ali i porodičnom biznisu. Tomović je sa svojih deset prstiju napravio imperiju, kako je već nekoliko puta naveo, potpuno sam, te uživa u rezultatima… »

Vesti dana »