Повезане вести
"Ударена сам хеклером у главу, имала сам вишеструки потрес мозга" Исповест Милене Качавенде о батинама и малтретирању: "Када…
Блиц 24.11.2025
Милена је описала своју везу са Срђаном Качавендом са којим је добила двоје деце Испричала је о својој младости у Земуну током деведесетих и непријатним ситуацијама које је доживела. Милена Качавенда тренутно се налази у… »
"Земунци су ме ударали хеклером" Мучна прича Качавенде о животу с мафијом: "Направила сам журку кад је убијен"
Телеграф 24.11.2025
Милена Качавенда једном приликом говорила је о одрастању у Београду деведесетих година и присетила се стравичних проблема које је имала у Земуну. Због јасног става, лепоте и храбрости да каже "не" преживела је и језиво насиље… »
"Земунци су ме ударали хеклером у главу" Стравична исповест Качавенде о животу са мафијом, батинама и свакодневном…
Курир 24.11.2025
Милена Качавенда једном приликом говорила је о одрастању у Београду деведесетих година и присетила се стравичних проблема које је имала у Земуну. Због јасног става, лепоте и храбрости да каже "не" преживела је и језиво насиље… »
Вести дана »
Прогноза за суботу, 27. децембар: Јутро хладно, пре подне облачно, поподне разведравање
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Жарко Паспаљ поново на „удару“ навијача Партизана: Вређан и Остоја Мијаиловић
Данас пре 4 сатијош 5 повезаних
Преседан у Скупштини Лесковца: Новинар извређан, сниман приватним телефоном, па умало избачен из сале – ВИДЕО
Решетка пре 13 минутајош 2 повезане
Трамп пре састанка са Зеленским: Судбина мира у Украјини зависи од мене
Данас пре 5 сатијош 1 повезана