Povezane vesti
"Udarena sam heklerom u glavu, imala sam višestruki potres mozga" Ispovest Milene Kačavende o batinama i maltretiranju: "Kada…
Blic pre 3 dana
Milena je opisala svoju vezu sa Srđanom Kačavendom sa kojim je dobila dvoje dece Ispričala je o svojoj mladosti u Zemunu tokom devedesetih i neprijatnim situacijama koje je doživela. Milena Kačavenda trenutno se nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita", a… »
"Zemunci su me udarali heklerom" Mučna priča Kačavende o životu s mafijom: "Napravila sam žurku kad je ubijen"
Telegraf pre 3 dana
Milena Kačavenda jednom prilikom govorila je o odrastanju u Beogradu devedesetih godina i prisetila se stravičnih problema koje je imala u Zemunu. Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže "ne" preživela je i jezivo nasilje koje je jedva preživela… »
"Zemunci su me udarali heklerom u glavu" Stravična ispovest Kačavende o životu sa mafijom, batinama i svakodnevnom…
Kurir pre 2 dana
Milena Kačavenda jednom prilikom govorila je o odrastanju u Beogradu devedesetih godina i prisetila se stravičnih problema koje je imala u Zemunu. Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže "ne" preživela je i jezivo nasilje koje je jedva preživela… »
Vesti dana »
AMSS: Otežana vožnja zbog niskih temperatura, kiše i susnežice
Moj Novi Sad pre 37 minutajoš 41 povezana
Raste broj poginulih i nestalih u požaru u Hongkongu: Tri solitera i dalje gore
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih
Pet stvari koje za sada znamo o napadu nedaleko od Bele kuće
Dojče vele pre 7 minutajoš 19 povezanih
Alimpijević odredio 12 košarkaša Srbije za meč protiv Švajcarske
Telegraf pre 7 minutajoš 25 povezanih
"Mađarska povećava isporuke nafte Srbiji" Oglasio se Sijarto o NIS-u: "To je pitanje vlasnika"
Blic pre 7 minutajoš 15 povezanih