Повезане вести

"Анулирали су ми сина" Шокантна исповест мајке руског војника разоткрила сурову праксу "поништавања": "Убили су га његови…

"Анулирали су ми сина" Шокантна исповест мајке руског војника разоткрила сурову праксу "поништавања": "Убили су га његови…

Курир 24.11.2025
„Анулирали су ми дете", жали се Татјана Бикова у видео поруци. Њеног сина Андреја убили су, како каже, команданти. Именује их и каже да их мрзи. Прво су од њега изнуђивали новац, тражећи половину одштете коју је примио за… »
Шта ако вас "анулирају": Мучење, понижавање и убиства сабораца у руској војсци

Шта ако вас "анулирају": Мучење, понижавање и убиства сабораца у руској војсци

Н1 Инфо 24.11.2025
Мучење, понижавање и убиства сабораца уобичајена су пракса у руској војсци. Како је до тога дошло и зашто такозвана „анулирања“ пролазе некажњено? „Анулирали су ми дете", јада се Татјана Бикова у видео-поруци. Њеног сина… »
Руси "анулирају"

Руси "анулирају"

Б92 24.11.2025
Мучење, понижавање и убиства сабораца уобичајена су пракса у руској војсци. Како је до тога дошло и зашто такозвана "анулирања" пролазе некажњено, пита се Дојче веле. "Анулирали су ми дете", јада се Татјана Бикова у… »
„Анулирање“ – мучење и убиства сабораца у руској војсци

„Анулирање“ – мучење и убиства сабораца у руској војсци

Дојче веле 24.11.2025
Мучење, понижавање и убиства сабораца уобичајена су пракса у руској војсци. Како је до тога дошло и зашто такозвана „анулирања“ пролазе некажњено? „Анулирали су ми дете", јада се Татјана Бикова у видео-поруци. Њеног сина… »

Вести дана »