Povezane vesti

"Anulirali su mi sina" Šokantna ispovest majke ruskog vojnika razotkrila surovu praksu "poništavanja": "Ubili su ga njegovi…

"Anulirali su mi sina" Šokantna ispovest majke ruskog vojnika razotkrila surovu praksu "poništavanja": "Ubili su ga njegovi…

Kurir pre 2 dana
„Anulirali su mi dete", žali se Tatjana Bikova u video poruci. Njenog sina Andreja ubili su, kako kaže, komandanti. Imenuje ih i kaže da ih mrzi. Prvo su od njega iznuđivali novac, tražeći polovinu odštete koju je primio za ranjavanje, kaže ona. Kad je… »
Šta ako vas "anuliraju": Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci

Šta ako vas "anuliraju": Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci

N1 Info pre 3 dana
Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca uobičajena su praksa u ruskoj vojsci. Kako je do toga došlo i zašto takozvana „anuliranja“ prolaze nekažnjeno? „Anulirali su mi dete", jada se Tatjana Bikova u video-poruci. Njenog sina Andreja ubili su, kako kaže… »
Rusi "anuliraju"

Rusi "anuliraju"

B92 pre 3 dana
Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca uobičajena su praksa u ruskoj vojsci. Kako je do toga došlo i zašto takozvana "anuliranja" prolaze nekažnjeno, pita se Dojče vele. "Anulirali su mi dete", jada se Tatjana Bikova u video-poruci. Njenog sina Andreja… »
„Anuliranje“ – mučenje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci

„Anuliranje“ – mučenje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci

Dojče vele pre 3 dana
Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca uobičajena su praksa u ruskoj vojsci. Kako je do toga došlo i zašto takozvana „anuliranja“ prolaze nekažnjeno? „Anulirali su mi dete", jada se Tatjana Bikova u video-poruci. Njenog sina Andreja ubili su, kako kaže… »

Vesti dana »