Povezane vesti

Golman Javora prezadovoljan: „Ogromna pobeda – ceo tim je zaslužan!“

Golman Javora prezadovoljan: „Ogromna pobeda – ceo tim je zaslužan!“

Hot sport pre 31 dana
Odigrao je impresivno! Crvena zvezda je juče u Ivanjici poražena od Javora, 1:0. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji pojedinac susreta, bio je golman domaćih, Nikola Vasiljević, upravo bivši golman aktuelnog prvaka Srbije. <span… »
Crvena zvezda baš ne voli ovaj datum

Crvena zvezda baš ne voli ovaj datum

Nova pre 31 dana
Ako postoji datum koji u Ljutice Bogdana ne vole da vide u kalendaru, onda je to 23. novembar, naročito kada je na suprotnoj klupi Radovan Ćurčić. Ni ove godine nije bilo drugačije. Javor je u Ivanjici, baš 23. novembra, ponovo srušio Crvenu zvezdu… »
Naplata dugova "precrtanog" u Ljutice Bogdana: "Rekao sam kada sam odlazio iz Zvezde..."

Naplata dugova "precrtanog" u Ljutice Bogdana: "Rekao sam kada sam odlazio iz Zvezde..."

B92 pre 31 dana
Nikola Vasiljević, golman Javora, bio je heroj pobede kluba iz Ivanjice nad Crvenom zvezdom tokom proteklog vikenda. Ekipa Radovana Ćurčića je slavila minimalnim rezultatom (1:0), a među pojedincima se istakao baš bivši fudbaler Crvene zvezde sa 10… »
Radovan i 23. novembar - Zvezda ni ne mora da izađe na teren

Radovan i 23. novembar - Zvezda ni ne mora da izađe na teren

B92 pre 31 dana
Da je jedno, pa i nekako, ali Radovan Ćurčić zajedno sa 23. novembrom predstavlja par od kog zaziru svi u Ljutice Bogdana. Tako je bilo i u nedelju, baš 23. novembra, kada su fudbaleri Javora u Ivanjici još jednom izborili povoljan rezultat protiv… »
Iznenađenje u Ivanjici: Javor u finišu srušio Zvezdu

Iznenađenje u Ivanjici: Javor u finišu srušio Zvezdu

Danas 24.11.2025
Fudbaleri Javora pobedili su aktuelnog šampiona, ekipu Crvene zvezde rezultatom 1:0 (0:0) u okviru 16. kola Superlige Srbije. Jedini gol na meču postigao je Ognjen Krsmanović u 86. minutu za veliki trijumf ekipe Radovana Ćurčića. Igralo se po izuzetno… »

Vesti dana »