Povezane vesti

"Kaznila sam samu sebe": Ana Nikolić nije uspela da upiše fakultet, otac joj zabranio da se bavi ovim poslom

"Kaznila sam samu sebe": Ana Nikolić nije uspela da upiše fakultet, otac joj zabranio da se bavi ovim poslom

Mondo pre 2 dana
Ana Nikolić bila je jedan od najboljih učenika u rodnom Paraćinu. Želela je da nastavi školovanje i upiše fakultet, ali je tada doživela veliko životno razočaranje koje ju je privremeno zaustavilo na tom putu. "Engleski nisam mogla da upišem, to mi je… »
Ana Nikolić doživela razočaranje života: Pevačica ostala bez Raste i Raleta, a ovo ju je dotuklo

Ana Nikolić doživela razočaranje života: Pevačica ostala bez Raste i Raleta, a ovo ju je dotuklo

Alo pre 2 dana
Sudbina je navela na potpuno drugačiji put! Pevačica Ana Nikolić neprestano je u centru medijske pažnje, ali o nekim delovima njenog privatnog života se malo zna. Ana je bila jedan od najboljih učenika u rodnom gradu, Paraćinu, a imala je i velike želje… »
"Nisam uspela da upišem faks, to je moj poraz" Ana Nikolić bila ispod crte na prijemnom: "Kaznila sam sebe i zaposlila se u…

"Nisam uspela da upišem faks, to je moj poraz" Ana Nikolić bila ispod crte na prijemnom: "Kaznila sam sebe i zaposlila se u…

Blic pre 2 dana
Ana Nikolić je govorila o svojim ambicijama da studira medicinu i jezike. Posle gimnazije, završila je Višu politehničku školu, smer dizajn kože i obuće. Ana Nikolić je ranije pričala o tome da je imala želju da upiše medicinski fakultet u "poznim… »
"To je za mene bio najveći poraz" Nikada nećete pogoditi koji fakultet je Ana Nikolić želela da upiše: Kaznila sam samu sebe...…

"To je za mene bio najveći poraz" Nikada nećete pogoditi koji fakultet je Ana Nikolić želela da upiše: Kaznila sam samu sebe...…

Kurir pre 2 dana
Ana Nikolić bila je jedan od najboljih učenika u rodnom Paraćinu, nakon ćega je imala ambicije da studira, kada je doživela veliko životno razočaranje. – Engleski nisam mogla da upišem, to mi je bio najveći poraz tada. Bila sam ispod crte, primali su 70… »
"To je moj poraz": Ana Nikolić nikada nije uspela da upiše faks, bila je ispod crte: "Kaznila sam sebe i..."

"To je moj poraz": Ana Nikolić nikada nije uspela da upiše faks, bila je ispod crte: "Kaznila sam sebe i..."

Telegraf pre 2 dana
Ana Nikolić je ranije pričala o tome da je imala želju da upiše medicinski fakultet u "poznim godinama", a malo ko zna da je izašla na prijemni i htela da studira jezike. Pevačica tvrdi da nije mogla sebi da oprosti što nije uspela da upiše omiljeni… »

Vesti dana »