Povezane vesti
(Foto) "Ako ti jave: 'Umro sam', ne veruj – ja to ne umem": Čačak tuguje za voljenim nastavnikom fizičkog, a đaci su mu se…
Blic pre 31 dana
Nenad Grujić je proveo čitav život u ovoj školi kao učenik i nastavnik. Lik Nenada je verodostojno ovekovečen talentom umetnika Jovane i Davida. Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale… »
Voljeni nastavnik iz Čačka nikad neće biti zaboravljen: Na zidu škole u kojoj je radio oslikan mural posvećen Nenadu Grujiću…
RINA pre 31 dana
Voljeni nastavnik iz Čačka nikad neće biti zaboravljen: Na zidu škole u kojoj je radio oslikan mural posvećen Nenadu Grujiću (FOTO) Čačak – Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale Osnovne… »
"Ako ti jave: umro sam, ne veruj!" Čačak se oprostio od voljenog Gruje (58), đaci još plaču za nastavnikom
Telegraf pre 31 dana
Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale Osnovne škole „Filip Filipović“ u Čačku. Čuveni Grujo upravo u toj školi proveo je skoro čitav život, prvo kao učenik a potom i kao nastavnik… »
Vesti dana »
Uzbuna u Beogradu na vodi: Pronađena avionska bomba, u nedelju uklanjanje i uništenje
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
U subotu jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Serbian News Media pre 13 minutajoš 21 povezana
Slađan Trajković osuđen na 10 godina zatvora za ratne zločine na Kosovu
Beta pre 18 minutajoš 16 povezanih