Povezane vesti

(Foto) "Ako ti jave: 'Umro sam', ne veruj – ja to ne umem": Čačak tuguje za voljenim nastavnikom fizičkog, a đaci su mu se…

(Foto) "Ako ti jave: 'Umro sam', ne veruj – ja to ne umem": Čačak tuguje za voljenim nastavnikom fizičkog, a đaci su mu se…

Blic pre 3 dana
Nenad Grujić je proveo čitav život u ovoj školi kao učenik i nastavnik. Lik Nenada je verodostojno ovekovečen talentom umetnika Jovane i Davida. Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale… »
Voljeni nastavnik iz Čačka nikad neće biti zaboravljen: Na zidu škole u kojoj je radio oslikan mural posvećen Nenadu Grujiću…

Voljeni nastavnik iz Čačka nikad neće biti zaboravljen: Na zidu škole u kojoj je radio oslikan mural posvećen Nenadu Grujiću…

RINA pre 3 dana
Voljeni nastavnik iz Čačka nikad neće biti zaboravljen: Na zidu škole u kojoj je radio oslikan mural posvećen Nenadu Grujiću (FOTO) Čačak – Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale Osnovne… »
"Ako ti jave: umro sam, ne veruj!" Čačak se oprostio od voljenog Gruje (58), đaci još plaču za nastavnikom

"Ako ti jave: umro sam, ne veruj!" Čačak se oprostio od voljenog Gruje (58), đaci još plaču za nastavnikom

Telegraf pre 3 dana
Mural sa likom voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja Nenada Grujića oslikan je na zidu fiskulturne sale Osnovne škole „Filip Filipović“ u Čačku. Čuveni Grujo upravo u toj školi proveo je skoro čitav život, prvo kao učenik a potom i kao nastavnik… »

Vesti dana »