Povezane vesti
Atelje 212 osvojio tri nagrade na festivalu „Bez prevoda“ u Užicu
Nedeljnik pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište”, autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu! Nagrada ARDALION ZA NAJBOLJU MUŠKU ULOGU dodeljena je NEBOJŠI ILIĆU za ulogu u… »
Atelje 212 nagrađeno sa tri priznanja na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu
Telegraf pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu, saopštili su iz Ateljea 212. Nagrada Ardalion za najbolju mušku ulogu dodeljena je… »
Atelje 212 osvojio 3 nagrade na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu
NIN pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište”, autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu! Nagrada Ardalion za najbolju mušku ulogu dodeljena je Nebojši Iliću za ulogu u… »
„Heroj nacije“ najbolja predstava 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala
Užice oglasna tabla pre 20 sati
Stručni žiri 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala “Bez prevoda“”objavio je odluke o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Ardalion, među kojima je apsolutni pobednik predstava “Heroj nacije” Nikšićkog narodnog pozorišta, čiji je ansambl dobitnik pet… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 25. novembar: Danas oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Trener Denvera održao govor u svlačionici, svi pričaju o Jokićevom neobičnom ritualu koji nikada nismo videli
Telegraf pre 18 minutajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Ublažen mirovni predlog SAD; Moskva odbacila evropski plan
RTV pre 38 minutajoš 1 povezana