Povezane vesti

Atelje 212 osvojio tri nagrade na festivalu „Bez prevoda“ u Užicu

Atelje 212 osvojio tri nagrade na festivalu „Bez prevoda“ u Užicu

Nedeljnik pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište”, autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu! Nagrada ARDALION ZA NAJBOLJU MUŠKU ULOGU dodeljena je NEBOJŠI ILIĆU za ulogu u… »
Atelje 212 nagrađeno sa tri priznanja na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu

Atelje 212 nagrađeno sa tri priznanja na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu

Telegraf pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu, saopštili su iz Ateljea 212. Nagrada Ardalion za najbolju mušku ulogu dodeljena je… »
Atelje 212 osvojio 3 nagrade na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu

Atelje 212 osvojio 3 nagrade na Festivalu "Bez prevoda" u Užicu

NIN pre 16 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište”, autorski projekat Borisa Liješevića osvojila je tri nagrade na upravo završenom 30. Jugoslovenskom pozorišnom festival u Užicu! Nagrada Ardalion za najbolju mušku ulogu dodeljena je Nebojši Iliću za ulogu u… »
„Heroj nacije“ najbolja predstava 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

„Heroj nacije“ najbolja predstava 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Užice oglasna tabla pre 20 sati
Stručni žiri 30. Jugoslovenskog pozorišnog festivala “Bez prevoda“”objavio je odluke o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Ardalion, među kojima je apsolutni pobednik predstava “Heroj nacije” Nikšićkog narodnog pozorišta, čiji je ansambl dobitnik pet… »

Vesti dana »